Kylyyy1408
Fanka BB :)
Taaaaak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaak
gratulacjeDobra mam ……
Testy lubią oszukiwać. Wystarczy, że mocz być raz rozcieńczony raz nie i o. Tutaj moja kreska z pierwszej ciąży. Dzień później betę miałam ponad 200.Tylko dlaczego dzisiaj na teście wyszedł cień ?
Przychodzi mi e-mail jak są wyniki także będę widzieć powiadomienie
ja chyba mam owu, idę nasikac na owulakaJa chyba tez mimo ze jestem 1/2 dpo![]()
Jeszcze nie dziękuje , zobaczymy co powie druga betagratulacjeale fajnie, że już testami udało się wyłapać tak wczesną ciążę
Testy lubią oszukiwać. Wystarczy, że mocz być raz rozcieńczony raz nie i o. Tutaj moja kreska z pierwszej ciąży. Dzień później betę miałam ponad 200.
Dla Ciebie tez ogromneJeju !! Gratulacje![]()
Cudowne wieści! Aż sama czuje się trochę w ciąży xd
@Aczkolwiek@to_na_pralkę super, ale się cieszę@Aczkolwiek@to_na_pralkę gratulację!! <3 wiosna idzie z przytupem!! <3
@Kaala trzymam kciuki i nie puszczę!!!!
który jesteś dpo?Ale ciążowy szał! Megaaaaa!!! Gratulacje dziewczyny!
Ja już mam objawy!!! Niedojebania przedciążowego! Boli mnie macica, jajnik, głowa, chce mi się rzygać, mam zatkaną dziurkę w nosie i zgagę! Oczywiście to wszystko to objawy ciąży kur.wa urojonej hahaha Pije ciepła herbatę i wchodzę do łóżka żeby to przespać bo krucyfiks!
Ostatni raz tak łeb mnie bolał jak brałam przez 10 dni 2x dziennie dupka![]()