amusedxxx
Moderator
Ale krechaDziewczyny co sądzicie, a ja dopiero 9dc.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale krechaDziewczyny co sądzicie, a ja dopiero 9dc.![]()
Ja to mam problem z tymi owulakami bo przez kilka dni jest bardzo intensywna ta krecha i nie mam pojęcia kiedy jest ten pikSuper, czekam na to właśnie u siebie. Może cos sie wykluje za 3 dni.![]()
Nie ma sensu. pęcherzyk pęka 14-72 poSzybko update ode mnie. Juz po IUI, rano byl zastrzyk ovi.
Teraz tylko czekać i ewentualnie poprawić w weekend
Czy jest sens robic teraz testy owu? Czy zastrzyk zafałszuje wynik? Usg mam we wtorek zeby sie upewnić czy pękły pęcherzyki.
28 zwykle, ostatnio 27Ale krechau mnie wczoraj przy 9dc nawet cienia nie było. Długie masz cykle?
![]()
Myślę, ze czas na bzykanko trzonowankoDziewczyny co sądzicie, a ja dopiero 9dc.![]()
U mnie tez ostatnie 3 cykle po 27 dni28 zwykle, ostatnio 27![]()
Trzymam kciuki za bombelkaSzybko update ode mnie. Juz po IUI, rano byl zastrzyk ovi.
Teraz tylko czekać i ewentualnie poprawić w weekend
Czy jest sens robic teraz testy owu? Czy zastrzyk zafałszuje wynik? Usg mam we wtorek zeby sie upewnić czy pękły pęcherzyki.
No właśnie kończę robić placka po węgiersku i wskakuje w sexi bieliznę i będę czekać aż wróci z pracyMyślę, ze czas na bzykanko trzonowanko![]()
Superancko, tak trzymać. Działamy, działamy dziewczętaNo właśnie kończę robić placka po węgiersku i wskakuje w sexi bieliznę i będę czekać aż wróci z pracyi zobaczymy
![]()
Brownie to zawsze pozytywWydaje mi się, że pozytyw. Ja też w tym meisiącu miała owu 6 dni wczesniej![]()