Serio
Fanka BB :)
Teraz aż miło popatrzećnie no dobrze, że mi powiedziałaś bo u mnie przed zmianą było tak samo jak na screenachDla mnie było ok
![]()

Dziękujemy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz aż miło popatrzećnie no dobrze, że mi powiedziałaś bo u mnie przed zmianą było tak samo jak na screenachDla mnie było ok
![]()
Twój facet ma super wyniki jeżeli chodzi o ilość plemnikow i wielkość samej próbki. W tej jednej próbce macie ok. 760.000 prawidłowych plemnikow, to o ok. 759.999 więcej plemnikow niż potrzebujecieJeszcze was troche pomęczę tymi wynikami, ale jestem załamana max… jakby właśnie cały świat mi się zawalił….
Ogólnie no gorączka gorączka, ale wcześniej w te ciąże jakoś tez nie zachodziłam, wiec obstawiam, ze wcale lepiej nie było…
Czy rzeczywiście udało się komuś dieta i suplami podnieść wyniki (nigdy nie skupiałam się na tych wątkach bo mnie nie dotyczyły) mamy tez już w sumie androloga umówionego na poniedziałek wiec zobaczymy co powie…
a no to już niedługo20 marca mamy termin dopiero
A pamiętacie, ze dziś dzien mężczyznyja dzisiaj jak wroce z pracy to też sobie zapodami każę mężowi zrobić sobie masaż na koniec ciężkiego tygodnia, a co mi tam
![]()
Masaż jajecA pamiętacie, ze dziś dzien mężczyznychyba wy im masaż musicie zrobić dziś
![]()
ale piąteczek to dzień lizania ci........a i dzień kobiet był w środę tak tylko przypominamA pamiętacie, ze dziś dzien mężczyznychyba wy im masaż musicie zrobić dziś
![]()
mój dostał kurtkę, nie starczy?A pamiętacie, ze dziś dzien mężczyznychyba wy im masaż musicie zrobić dziś
![]()
Z tym lizaniem pierwsze słyszę. Ale ja tam taki prezent zaliczyłam na dzien kobiet jako gre wstepnąale piąteczek to dzień lizania ci........a i dzień kobiet był w środę tak tylko przypominam![]()
mi tak kiedyś mój mężu powiedział to lałam ze śmiechu musiałam puścić dalej sorryZ tym lizaniem pierwsze słyszę. Ale ja tam taki prezent zaliczyłam na dzien kobiet jako gre wstepną![]()
Więc dziś służę mężowi.![]()