Myszko
Fanka BB :)
Ojej, no pięknieZobacz załącznik 1508719
Progesteron 122,40 nmol/I
Dziękuję za wszystkie kciuki, w czwartek powtórka
@Moonstone oznaczam jak chciałaś![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, no pięknieZobacz załącznik 1508719
Progesteron 122,40 nmol/I
Dziękuję za wszystkie kciuki, w czwartek powtórka
@Moonstone oznaczam jak chciałaś![]()
Niedługo wszystkich lekarzy w województwie odhaczyszBo ja już spodziewam się tylko złych opcji.
Ale nie, zacznę od sono i nie będę kombinować. Z tym, że sono w Łodzi to tylko Salve i prywatne kliniki, więc trzeba zapłacić, trudno.
Mam takie same doświadczeniaJa robiłam drożność na nfz i nie narzekam. Wszystko przebiegło ok. Bolało w uj ale wiadomo nie od nich zależne a pielęgniarka była przemiła i mnie głaskała po głowie![]()
Ej no, życz mi żeby Skalski był ostatniNiedługo wszystkich lekarzy w województwie odhaczysz
Pisałam już kiedyś, ze ja miałam drożność na NFZ ze skierowania od lekarki przyjmującej prywatnie i pracującej w czmp w Łodzi. Czekałam chyba półtora tygodnia, żeby iść w odpowiednim dniu cyklu.
Nie można leków brać w dniu badania. Wcześniej normalnie bierzkurcze mam spora rozkminke, moze Wy pomozecie
jutro mam wizyte u endokrynologa, mozliwe ze od razu zrobi mi badanie kontrolne krwi by sprawdzic jak letrox dziala. Wiem ze wspominano tu, ze powinno sie odstawiac suple etc ale czy z lekami na tarczyce tez tak jest? bo troche sie zastanawiam czy nie powinno sie spradzac jaki jest poziom TSH gdy sie bierze leki?
Ja przed badaniem dzisiaj TSH nie wzięłam letroxukurcze mam spora rozkminke, moze Wy pomozecie
jutro mam wizyte u endokrynologa, mozliwe ze od razu zrobi mi badanie kontrolne krwi by sprawdzic jak letrox dziala. Wiem ze wspominano tu, ze powinno sie odstawiac suple etc ale czy z lekami na tarczyce tez tak jest? bo troche sie zastanawiam czy nie powinno sie spradzac jaki jest poziom TSH gdy sie bierze leki?
edit: plus bede 6 dni po owulacji, prosic by zbadali tez progesteron czy moze byc ponizej 10 i sie tylko zmartwie?
na oznaczenie tsh nie ma wpływu czy przyjmiesz lek czy nie, na ft4 nie bierzemy lekukurcze mam spora rozkminke, moze Wy pomozecie
edit: plus bede 6 dni po owulacji, prosic by zbadali tez progesteron czy moze byc ponizej 10 i sie tylko zmartwie?