Lauritaa
Moderator
Miałam, zeszły![]()
A no to dobrze wiedzieć, ale w dupie nawet z tym w imię tego pięknego maleństwa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam, zeszły![]()
Ja to się już na listopadówki nie złapie![]()
A może być i nawet żmijusGrudzień tez dobry, przynajmniej skorpion nie będzie![]()
będzie. Po mamusi,A może być i nawet żmijus![]()
Jejku, ja to chyba jestem jakaś dziwna, nigdy nie czułam żadnej różnicy po dupku ani innych hormonach.Ja na duphaston źle reaguje. Oprócz objawów fizycznych typu ból cyckow czy pryszcze to bardzo mocno wpływał na moje zachowanie. Czulam się jakbym miała dwubiegunówkę
Ja akurat nie słyszałam, ostatnio odcięłam się od wszelkich newsów.W ogole pewnie słyszałyście, ze żona Dawida Kubackiego leży w ciężkim stanie w szpitalu. Dostała kardiomiopatii połogowej… w styczniu rodziła. I nie wiadomo czy z tego wyjdzie![]()
Spróbuj sobie jeszcze popić rumianek, może nieco lepiej się poczujesz.Jestem za łożu śmierci! Możecie dzwonić po zakład pogrzebowyzdycham! Tak mi się chce rzygać od wczoraj.. zgaga, odbijanie, oczywiście dla pewności dzisiaj tez zrobiłam test i uf! Biel! Ale za to moje suty są bolące i duże jak wentyle od stara
Chyba mam zapalenie żołądka… Idę jutro do lekarza bo siemię lniane pomaga tylko na godzinę
![]()