Bolilol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki! To trochę mi rozjaśniłoTak to wyglądało u mnie jak zaczynałam, teraz zazwyczaj robię 2-3 testy w cyklu i wyłapuję peak.
1.04 to już jest pozytywny i ja bym od niego liczyła okienko czasowe na owuDo dziewczyn, które robią testy owulacyjne i wrzucają je do aplikacji Premom. Przy jakiej wartości LH macie piki? Do jakiej wartości może to dojść?
Ja miałam teraz tak:
Niedziela: 0.63
Poniedziałek: 0.67
Wtorek: 1.04
Rozumiem, że testuje się do momentu spadku? Ewentualnie możecie pokazać swoje scr z tej aplikacji?
Trzymam kciukiKrew oddana.
Zostało tylko czekanie![]()
Krew oddana.
Zostało tylko czekanie![]()
Później jak wysechł bardziej to już przez szybkę widać różową linię.Trzymam kciukiTen jeden test wygląda obiecująco
![]()
Do dziewczyn, które robią testy owulacyjne i wrzucają je do aplikacji Premom. Przy jakiej wartości LH macie piki? Do jakiej wartości może to dojść?
Ja miałam teraz tak:
Niedziela: 0.63
Poniedziałek: 0.67
Wtorek: 1.04
Rozumiem, że testuje się do momentu spadku? Ewentualnie możecie pokazać swoje scr z tej aplikacji?