Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) - zresztą co nas nie zabije to nas wzamocni:-):-)Skaba a możesz podać adres tego salonu;ja co prawda teraz po mieście nie łażę ale a nóż coś kiedyś;-)

ale trudno się dziwić bo skończyłyśmy z dziewczynami plotkować o 4 rano a zanim je porozwoziłam do domów to była 4.30...
. 

Gęś to gęś ale smalec z niej, czasem w hipciach mozna dostać gąski mrożone ale wyciągają z nich tłuszcztylko rzeczywiście skąd wziąć gęś![]()

No właśnie ja też słyszałam taką historię; miał się urodzić syn "pierworodny", dziadkowie szczęśliwi że nazwisko przetrwa, dziewczyna dumna jak paw, a tu niespodzianka urodziła się dziewczynka, wszyscy załamani dziadkowie wprost odtrącili dziewczynę i jej dziecko, kiedy ona zaszła drugi raz w ciążę okazało się że będzie znów dziewczynka to dziadkowie namawiali synka żeby rowiódł się lub znalazł sobie kochankę i z nią spróbował. Na szczęscie chłopak był a n tyle przytomny że postawił na szczęście rodzinne, a nie posiadanie dziedzica, Wyobraźcie sobie że nawet była groźba wydziedziczenianinja pisze:Wczoraj właśnie kumpela mówiła że w jej rodzinie miała się urodzić dziewczynka a dopiero po porodzie okazało się że to chłopak - mieli nawet problem z imieniem a czuli się jakby ktoś zamienił im dziecko bo przecież było "córcia córcia".