reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
mamma80- życzę duuuużo miłości z okazji 4-tej rocznicy!! My w tym roku też mieliśmy 4 rocznicę w lipcu i to właśnie na niej powiedzieliśmy rodzicom, że zostaną dzidkami :-). Niezapomniana rocznica:tak:.

Dziewczyny a wiecie gdzie można kupić tą herbatkę z czerwonego krzewu ROOIBOS? Spodobał mi się opis i chętnie bym ją nabyła :tak:.
Giza to chyba ty pisąłaś o tej herbatce? Piłaś ją?

Ja dziś padam na ból głowy tak od rana :wściekła/y:...i jeszcze brzusio w dodatku ciągnie:-(. Tak więc dziś moim głównym zadaniem jest leżenie :no:. Wstanę dopiero później to obiadek podszykuję. :no::-(...

Dzięki za życzenia:tak::tak::tak:
PrzyszłaMamusiu ja widziałam tą herbatę w realu na pewno,ogólnie to mi nie przypadła do gustu:baffled:zresztą ja to w ogóle z herbat to tylko czarną toleruję

herbarę rooibos kupisz w kazdej herbaciarni a nawet w kazdym supermarkecie.ja nabyłam pudełko jeszcze rpzed ciaza i lezy bo nie znosze teraz jej zapachu:eek:
mamma80 no to wszytskiego naj naj i zebyście sie kochali we czwórke jak sie kochacie w trójke na razie;-)

mamma80 a ja wolę dentystów od ginekologów.;-)
Co do szczoteczek to musze mieć twardą bo inaczej mam wrażenie niedomytych zębów

ja tez nie mogłam się przywyczaic do miekkiej i jak piszesz miałam to samo uczucie dlatego moje mycie zebów wydłuzyło sie o kilka minut o szoruję teraz doputy dopóki nie bedę zadowolona z efektu (rano to istna mordęga bo trząsaja mna torsje). Nietstey bardzo krwawiły mi dziąsła od medium i byłam zmuszona zeby sie nie wykrwawić:dry:

Kinndzia100 no i jak tam po wakacjach?wypoczeliście na maxa:tak:
mnie się cała rodzina pochorowała:-(Oli rano nie mogła dojsc do siebie.często kichała i brzydko kaszlała.dałam jej po łyżeczce Drosetoux (na kaszel) i Sanostol (witaminki).Wczoraj wieczorem zasnęłam i Łuaksz ją mył i kładł spac wiec nie była smarowana Vickiem:-( moze dlatego jej sie pogorszyło. W każdym razie jeszcze gorzej amm z moim meżem.Właśnie przed chwilą przeszedł do mnie do biura po klucze od auta.Zwolnił sie i jedzie do lekarza.dziś rano nie był w stanie prowadzić i ja wiozłam nas do pracy.Biedny nawet nie nakrzyczał na mnie że pól drogi jechałam na ręcznym....:zawstydzona/y:
Ja sie na razie trzymam.od wczoraj biore Elevit bo to chyba juz czas na jakies witaminki...:sorry2:

KINDZIA witaj po wakacjach:-):-)
U nas też choroba podąża w złym kierunku:errr::growl:Jasiek już wstrętnie kaszle,a ja się rano obudziłam z bólem gardła:baffled:
Także Niekat nie martw się że tylko was ta zaraza dopadła.Mam tylko nadzieję że jak szybko przyszła tak też szybko sobie pójdzie:wściekła/y::angry:

Cześć!
U mnie trochę lepiej bo głowa przestała mnie boleć, ale za to weszło mi na tchawicę:eek:. Dycham jak parowóz. No i niestety mój małzon wczoraj z pracy też wrócił nie teges, wziął witaminki wypił herbatę z 50 wódki i dziśwyglądał całkiem całkiem:tak:. Zobaczymy co będzie później.
Dobre wieści to takie że Przemkowi przechodzi:-D
niekat no to rzeczywiście musiałaś zmienić szczoteczkę, mi krawawią trochę ale nie tak żeby się lało. Za to niestety musiałam zrezygnować z past wybielających bo strasznie wrażliwe zęby po nich mi się zrobiły:baffled:. Generalnie to ostatnio nastawiłam się na pasty Elmex, Przemkowi myję i raz w tyg fluoryzuję no i dla nas kupiłam do wrażliwych zębów.:happy:
Dziś musze wyjść z Przemkiem choć na godzinę na plac zabaw, bo wczoraj rozniósł mi prawie mieszkanie.:dry:
Kindzia miło Cię znów widzieć, wakacje udały się?

reklama
a własnie czy to mozliwe że zęby uwrażliwiły mi sie w czasie ciazy??wczesniej tez czasem mnie zabolały ajk zimne rpzede wszystkim jadłam al teraz to i na kwasnie i na zimne i na wszytsko generalnie reaguję sykiem:baffled: pasty wybielającej nie uzywałam tylko zwykle jakis herbal.miałam płyn do płukania ust do zebów wrazliwych i jakby było lepiej ale potem mi sie skonczył a potem ciaza i juz nie z taka łatwoscią przychodziło mi gmieranie w buzi:dry: Oliwia od samego początku ma elmex - moim zdaniem najlepsza pasta dla dzieci i też sie zastanawiam czy nas dorosłych na nia nie przerzucić:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry