PM1
marzec 2008
Skaba1- Fajnie, że wszystko w porządeczku z Bartusiem.
Pewnie szybko zapomni o tym zdarzeniu. Wydaje mi się, że dla dziecka lepiej jest zrobić teraz taki zabieg niż jak bedzie miał 6-7 lat. Teraz szybciej zapomni.
Oj będzie się działo 10.10
ja mam co prawda USG a 11.10 mam wizytę ale dla mnie ważniejsze bedzie to usg :-), bo na 99% poznamy płeć dzieciątka
. Już się nie moge doczekać. A pomyśleć, że ta Kruszynka w naszych brzuszkach już jest albo dziewczynką albo chłopczykiem tylko my o tym jeszcze nie wiemy.
Ja raczej jestem nastawiona na chłopczyka
(bo jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się, żeby to była dziewczynka sądząc po tym, że w rodzinie z jednej i drugiej strony pierwsi byli chłopcy). Ale jakby była dziewczynka to bym się tak samo cieszyła jak z chłopca:-). No i filmik nam zostanie, bo wybieramy się na 3/4D.
niekat-Oliwia jest rewelacyjna

.
mrowa1- Jaką masz dzielną córcię! Mam nadzieję, że tak zostanie i zawsze będzie tak chętnie szła do przedszkola. Mojej koleżanki córcia tak lubiła przedszkole, że jak była chora i musiała zostać w domu to płakała, że nie idzie do przedszkola
.
milla29- oj to nie dobrze, że tak Cię rozłożyło
. A może spróbuj sobie zrobić kurację czosnkową. Kanapki z rozgniecionym czosnkiem. Czosnek jest naturalnym antybiotykiem, myślę, że to Ci może pomóć. Ja wieczorkiem już 2 dzień robię sobie takią kurację i jak na razie nie mam nawet katarku (oby tak dalej). A dookoła jak widzę każdy kicha, kaszle itd. Mój mąż w pracy ma też styczność z kilkoma chorowitkami i też jak na razie jak leczy się czosnkiem to nie złapał żadnego wirusa. Ale rano, żeby ten czonsek z niego wyparował to biega prawie godz.i pod prycholka. I tak to nie czuć w pracy
:-).
Trzymajcie się cieplutko i życzę zdrówka!!!!
Pewnie szybko zapomni o tym zdarzeniu. Wydaje mi się, że dla dziecka lepiej jest zrobić teraz taki zabieg niż jak bedzie miał 6-7 lat. Teraz szybciej zapomni. Oj będzie się działo 10.10
ja mam co prawda USG a 11.10 mam wizytę ale dla mnie ważniejsze bedzie to usg :-), bo na 99% poznamy płeć dzieciątka
. Już się nie moge doczekać. A pomyśleć, że ta Kruszynka w naszych brzuszkach już jest albo dziewczynką albo chłopczykiem tylko my o tym jeszcze nie wiemy.
Ja raczej jestem nastawiona na chłopczyka
(bo jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się, żeby to była dziewczynka sądząc po tym, że w rodzinie z jednej i drugiej strony pierwsi byli chłopcy). Ale jakby była dziewczynka to bym się tak samo cieszyła jak z chłopca:-). No i filmik nam zostanie, bo wybieramy się na 3/4D. niekat-Oliwia jest rewelacyjna

. mrowa1- Jaką masz dzielną córcię! Mam nadzieję, że tak zostanie i zawsze będzie tak chętnie szła do przedszkola. Mojej koleżanki córcia tak lubiła przedszkole, że jak była chora i musiała zostać w domu to płakała, że nie idzie do przedszkola
. milla29- oj to nie dobrze, że tak Cię rozłożyło
. A może spróbuj sobie zrobić kurację czosnkową. Kanapki z rozgniecionym czosnkiem. Czosnek jest naturalnym antybiotykiem, myślę, że to Ci może pomóć. Ja wieczorkiem już 2 dzień robię sobie takią kurację i jak na razie nie mam nawet katarku (oby tak dalej). A dookoła jak widzę każdy kicha, kaszle itd. Mój mąż w pracy ma też styczność z kilkoma chorowitkami i też jak na razie jak leczy się czosnkiem to nie złapał żadnego wirusa. Ale rano, żeby ten czonsek z niego wyparował to biega prawie godz.i pod prycholka. I tak to nie czuć w pracy
:-). Trzymajcie się cieplutko i życzę zdrówka!!!!

, trochę lepiej mi się zrobiło po apapie ale niestety dyskomfort wraca i do tego swędzą mnie potwornie uszy od środka