reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dzień dobry, Marcóweczki!
Dzięki Mrowa- wiedziałam,że pomożesz, :-D:-D,spróbuję w takim razie jeszcze raz:
p7151315qj0.jpg

no i ?

reklama
No!!!!!!!!!!!!!!!! Udało mi się! Tylko chyba przywaliłam z wielkością?:no::no:
Na jaką najlepiej obrabiać zdjęcia?

Lecę, bo mi Mela coś na dole wariuje, żeby tylko chaty nie rozniosła:wściekła/y:
Poczytam później zaległości!
Remeny- gratulki SYNUSIA, dla Ciebie i męzula, no i Irence braciszka! No i na jakie imię się zdecydowaliście?
Skaba- no ZUCH kobieta z Ciebie i tak trzymaj- przyjemności na szkole rodzenia, ajk sie dowiesz czegoś ciekawego to się podziel!
kurcze, co ta mała to wyrabia... muszę lecieć...

Naprawiłam wreszcie,ale tłok ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Gratuluję syneczków i córeczek,remeny nie sprawdziła się moja wizja a propos twojego usg(zdjęcia);-);-)
telma ale masz super laseczkę:tak::tak::tak::tak::tak:Też bym chciała taką,i żeby miała włosy kręcone:-)(co raczej jest nie możliwe):cool:

mamma- tylko o tej laseczce nie mów mojemu mężowi:-D:-D, bo on już Meli mówi żęby mu czsami do domu żadnego rudego "Iryska" nie przyprowadziła- to tak w żartach oczywiście!
A włosy ma nie po mnie:-(, tylko po tacie i już kiedyś pisałam,że jak byłam z małą w ciąży to byłam święcie przekonana, że będzie śliczną blondyneczką, taką jak Mela- Mrowy- bo wszystkie dzieciaki w mojej rodzinie to blondaski- no i kiedy ją zobaczyłam po porodzie to byłam w szoku:szok::szok::szok:. Miała długie czarne jak węgiel włosy- po tacie oczywiście- ale mnie nie przyszło do głowy, że dziecko może być do taty podobne:-):-)No cóż IQ!!!!
A wszystkim mamom wierzącym w zabobony- niby jak się ma zgagę w ciąży to dziecku włosy rosną- no u mnie się sprawdziło!;-)
mamma- a Ty miałaś takie fajne małe zdjęcie Jasia- co tak "zawadiacko" wyglądał, gdzie się ono podziało?

Mam pytanie:albo coś wcisnęłam albo nie wiem co,ale mam strasznie maluteńką czcionkę i ledwo co mogę przeczytać:eek:Nie wiecie może jak mam to naprawić????????????????????????????(nie wiem czy odczytam ale spróbuję)
wchodzisz w paski anrzedzi u góry strony
w "widok" tam rozmiar tekstu i ustawiasz na średnią;-)
mam andzieje ze sie nei spóźniłam;-)

Jednak sie spóźniłam:-p;-)
Telma ja zmniejszam w paincie widowsowskim najszybciej i bez problemu:tak:
otwierasz go i w pasku narzedzi masz zakładke obraz a w niej rozciągnij/pochyl klikasz na nią i ci wyskakuje o ile procent zmniejszyc zdjecie ja zmniejszam do 20%.
No i najważniejsze wcześneij trzeba wybrać zdjęcie ;-):-D

mrowa- spóźniłaś się, bo mamma- dała radę, ale dobrze,że Cię mamy... no i nie tylko ze względów zdjęciowo- komputerowych:-):-):-):-):-)
mamma- wolałam Jasia, ale jakoś wytrzymam tego mikołaja, w końcu już dużo nie zostało- no chyba,że dasz czadu i zastąpisz go kurczakami, jajkami i zającem;-):-):-D
A gdzie się dzis nasz Niekat podziewa- w ogóle jakaś dziwnie spokojna ostatnio- hej dobra duszo tego forum- odezwij się!!!!!
No i trzeba opieprzyć ninje i przyszłąmamuśkę- dziewczyny where are you?
No, pokrzyczałam, to mogę iść na spacer z dzieckiem, pogoda piękna, słoneczko i cieplutko... ach... a ja z tydzień lecę do Polski do tego zimna...brrr

Mrówa ty to normalnie jakiś informatyk jesteś,ale to dobrze przynajmniej jest ktoś dla takich ćwoków jak ja co to nie bardzo wiedzą gdzie i jak;-):-DAle dzięki bardzo...

reklama
Mamma poprostu siedz ejuz długo na tym forum stąd mam taka wiedze i nieraz tez miałam czcionkę wilekości słonia a raz myszki ;-):-pwiec trzeba było sie nauczyć;-)
Telma udanego spacerku i nawdychaj sie świeżego powietrza:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry