reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Mrówa dzięki!! To zdjęcie z jakieś imprezy karnawałowej:tak: ( chodziło sie kiedyś...)
Byłam dzisiaj z Milo u dentysty ( chodzę z nim do kumpla) i pierwszy raz moje dziecko dało zrobić sobie zęba bez zbędnych dyskusji - oczywiście ze znieczuleniem- zawsze zamęczał lek zbędnymi komentarzami, byleby odwlec chwilę wiercenia - jestem z niego dumna!!:tak::tak::-D

hej hej! ja dzisiaj po pierwszym etapie zatwierdzania moich prac przez zarząd.. przyjęli bez zastrzeżeń, więc w środę to powinna być tylko formalność, ale poziom adrenaliny utrzymuje mi sie podwyższony:-):-):-)

Skaba - Dzięki Bogu, że nasze dziewczyny są zadowolone!

Ale mnie to ruszyło... :baffled::baffled::baffled::baffled:
a już myślałam, że to ja taka nadwrażliwa jestem;-) tak tak - dziękuję Bogu, że dziewczyny są zadowolone! i dziękuję wam dziewczyny za te wszystkie słowa:-):-):-) mnie to się w głowie nie mieści, gdyby u nas była taka atmosfera jak tam to już by mnie na tym forum nie było.. nie potrafię tego zrozumieć.. dziecinada i tyle...

mrowa1 ja też puściłam dalej info na temat zapotrzebowania na krew dla twojej mamy... i wierzę, że odzew będzie naprawde duży.. :-):-):-)

Przyszła Mamusia :-) ogromne gratulacje dla siostry:-):-):-) no i dla nowej cioci też:-):-)

dzieki dziewczyny za zaproszenie na NK.. już dodałam was do znajomych.. i zaraz będe szukać pozostałych mam marcowych:-)

Monika_A cudne te pieski!! jak tylko wybuduję dom to zakładam hodowlę:-):-):-) już to oznajmiłam mojemu mężowi i nawet nie bardzo protestował:-):-):-) niestety mój ukochany doberman będzie już za duży, żeby zmieniać mu miejsce pobytu:-(

Ninja- żebyś wiedziała. Psy i konie to moje wielkie hobby. Nie tylko chodzimy razem na spacery, ale jeżdzimy na wystawy i pikniki. Szukamy też nowych domków dla bezdomnych psiaków ze schronisk.

Jestem tego samego zdania :tak: - zdjęcia dzieciaczków zamknąć i umieścić w Tym wątku dziewczyny, które udzielają się na forum.

No a z brzuszków to zrobiłabym taką galerię "Jak rosły nasze brzuszki", coś na wzór "lista marcowych mam" - do każdej dziewczyny byłyby doklejone zdjęcia, które znalazły się na wątku "rosnące brzuszki" od początku do rozwiązania :-)

w sprawie wątku zamkniętego to podzielam wasze zdanie... i bardzo podoba mi się pomysł z galerią brzuszków:-):-) ustaliłyśmy z ninja, że ja zajmę się zamykaniem wątku, a ninja galerią brzuszków - jeśli macie na takową ochotę:-).. musimy tylko ustalić szczegóły... i tu proszę o pomoc doświadczone forumki... musimy tez ustalić kto na dobry początek powinien dostać do tego wątku dostęp.. może każda z was mogłaby mi wysłać na priva info, kto powinien mieć takie uprawenienia... myślę, że wiele kandydatur będzie oczywistych, ale pozostaje kwestia osób, które sa z nami króciutko albo były i zniknęły... czekam na propozycje i pomysły...

reklama
Skaba dzięki dzięki:-)
co do wątku zamknietego to ejstem za tymi dziewczynami które sie udzielaja nawet sporadycznie ale jednak sie udzielaja i maja więcej wpisów niż 2-3;-)

Do góry