reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dziendobere:-)k.
WOW Dzis jestem pierwsza sorry druga niekat była pierwsza tylko na innym wątku.A to wszystko bo nie moge spac i sama nie wiem dlaczego:confused:ale to nic odespie w dzien.
Przyszła Mamusiu dziekuje;-)
Elip bedzie dobrze maluszek ma jeszcz troche czasu moj tez pupskiem ułozony
Miłego dnia ...................

ale sie ustawiłyście (prawie) wszystkie!Chodzicie spac o 1-2 a potem spicie do południa:-pa ja tu musze w pracy juz od 7 działać - a jeszcze dziś w nocy obudziła mnie Oliwia bo chciało jej sie siusiu i jakos ją to dziwnie roztkliwiło i mi sie popłakała... potem nie mogłam ja znów zasnac bo słyszałam jakies walenie.jak się rano okazało to sąsiadka (właściwie jej matka) dobijała sie w nocy do drzwi.Kobieta ma ponad 90 lat i totalna miażdzycę ze jak wyjdzie z domu to ginie.Coś jej sie przestawiło i kazala policję wzywac.Słyszałam jak mama ją uspokajała jeszcze rano jak znieslismy Oli na doł do niej przed wyjściem do pracy... kurczę - zadzwoniłam do jej córki że jest u nas i zeby przyszła tam za godzine...ciekawa jestem co tam sie dzieje ale nie chce na razie dzwonić.mama ma mi napisac sms-a:dry:
aha i z takich atrakcji jeszcze to rano wymiotowałam (śliną i żłócią bo niby czym mogłam...) i do teraz trzymaja mnie okropne mdłości...blech:baffled:

Hej
Przyszła mamusiu dziex:-)
Niekat mnie wczoraj tak strasznei mdliło i było niedobrze że hej no i wsadizłam paluszka i troszke poleciało:sorry2::-pi od razu ulga byla;-)
buziaczki dla ciebie nie mecz sie;-)
Elip to gratuluje córci i niech sie przekręci;-)
ja tez pod koniec ciązy z Mela chodziłam co 2 tyg ;-) teraz chodze co 3 ale dziś ide na wizyte więc moze mi następna wyzanczyc za 2 tyg zobaczymy co mi dziś powie;-)

Witam Dziewczynki, ja dzisiaj budziłam się co trochę w nocy. Właściwie nie wiem dlaczego, ale czułam wtedy jak Emilka się wierci - może dlatego się tak budziłam. Wczoraj miała bardzo ruchliwy dzień, potem noc i rano też jeszcze czułam wzmożone ruchy. Teraz chyba w końcu usnęła.
A jak miała czkawkę, to cały brzuch mi skakał.

Cicha no ja np.chodziłam zawsze co 3tyg,a nic mi się nie działo to nie było potrzeby iśc wczesniej.Ale komuś z nas już gin przełożył na co 2tyg.
Marteczka to ja jestem tą "szczęściarą" :-D wczoraj mój gin powiedział że teraz zaprasza mnie za 2 tyg. ale nie powiem bardzo zmartwiona nie jestem bo lubie posłuchać serduszka Maleństwa poza tym zawsze po wizycie jestem spokojniejsza kiedy dowiem się że wszystko w porządku:-) niby na co dzień staram się nie nakręcać i mimo mojej pracy (z niepełnosprawnymi) już nie myślę o tych wszytskich wadach to jednak jak mój gin mówi że wszystko bardzo dobrze to mi tak lepiej:-):tak:

Befatka ale zaszalałaś z tymi bodziakami :-D no tobie to na pewno ich nie zabraknie:-D

Cześć dziewczyny!! No ja teraz dopiero wstałam a własciwie to Milo mnie obudził jak wrócił ze szkoły. Ma dzisiaj imieninki więc małżon wczoraj upiekł mu placka - biszkopt, malinowa kremówka i galaretka - właśnie się zajadam, jest pycha:tak::tak:

reklama
Do góry