• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ewe- to poszalałas na zakupkach:tak::tak: pokazuj nam tu focie zakupów na odpowiednim wateczku...........

oczywiscie chetnie pokaze jak tylko moj szanowy M znjadzie ladowarke do aparatu ktorej szuka juz tydzien :wściekła/y::wściekła/y: zrobie najwyzej fotki z opoznieniem jak kupi ladowarke jesli jej faktycznie nie ma w domu dziwne nagle nog dostala i nie ma jej :szok: moj M to cudotworca :-D

reklama
Pinka zatłuke Cie ide sobie zrobić w mikrofali

papcia ale mnie rozbawiłas zaczełam sie w głos smiac dobrze ze klientów nie ma bo by pomysleli ze jakaś nienormalna sama do siebie sie smieje

Ewe- faceci haha moja jak tez cos schowa to potem tygodniami szuka albo zwali na mnie ze mu przestawiłam hahaha
Koncia- no jak na twoje oko wyglądają dobrze to napewno tak jest!!!!!!!!!!

witam! chcialam sie tylko przywitac i powiedziec ze w kuncu sie zapisalismy na szkole porodowa i zajecia dla rodzicow-wszystko za free wiec nie jest zle zaczynamy w styczniu !!!!!!!!!!!!:tak: pozdrawiamy! ps w kuncu snieg mamy:)narka!

koncia, super, że wyniki ci wyszły ok :-)

buziaczku, no to gratuluję, że znaleźliście szkołę i to jeszcze za darmo! :tak:

A ja dziś zdołałam tylko usmażyć naleśniki i napakować do nich sera

U mnie dzisiaj też naleśniki :tak: Mężowi zrobiłam ze szpinakiem i nawet zawiozłam mu swieżo-usmazone prosto do pracy, hihihi :-D A ja nie mogłam się zdecydować z czym chcę je zjeść, więc zjadałm takie saute :-)

Przyszły do mnie próbki Pampersów. Jakie one są małe! :szok::-D

Ostatnia edycja:
Kregoslup mi zaraz odpadnie....
Po szkole pojechalismy na zakupy, wrocilismy ok 6,zrobilam zapiekanki, zupe i salatke i o 7 dopiero usiadlam i zjadlam obiad. Teraz herbatka i prysznic, a potem to juz chyba spac, bo ciezko mi siedziec.

Kupilismy bobasowi troche bodow i spioszkow :) mam 10 par bodow, 2 spioszkow i zestaw z Disneya: sliniaczek, body, spioszki, niedrapki i czapeczka :) Wszystko new born do 5 kg :) co tydzien bedziemy cos kupowac:) kolezanki corka rodzila w polowie listopada i tez chodzila do collegu i mowila, ze miesiac przed porodem byla tak spuchnieta, ze nie miala sily nic robic. W styczniu zabiore sie za prasowanie, bo roznie moze to byc. Co raz bardziej wszystkiego sie obawiam, denerwuje, stresuje itp. "Jakos urodzimy" jak to moj eM mowi.

Buuu :(

Witam wieczornie, jak zwykle dopiero dopchałam się do kompa:-p;-):tak:. Kumpela mnie obdarowała ciuszkami, mam po 18 śpiochów i kaftaników, po 8 bodziaków, czapeczek i koszulek i 5 bluzeczek i 9 nowych tetrówek a do tego majtki z sucha pieluchą też nówki szt 3:tak::cool::cool:. Wsio rozmiar 56-62-68:tak:.
to ja wam dowcip opowiem...rozmawiaja siobie cy..ki i pen...s...ej sluchaj my to sie to mamy do bani w dzien bo sie dusim yi poruszac nie mozemy w tych stanikach ..ale za to mamy super w nocy bo nas masuja i sie relaksujemy. a na to pen..s...wiecie co ja to mam na odwro bo w dzien jest super mamy wywietrznik i nir trzeba sie wysilac na siusiu ale za to w nocy jest strasznie...bo wsadza nas do jakiejs windy i karza jezdzic gora-dol-gora-dol...az sie zrzygam!!!!!!!!!!!!:laugh2:
nio wiem nie ladny :-)dobrze ze moj szymonek tego nie czyta:p :-p
a jutra u nas ma padac sniezk w kuncu juz sie nie moge doczekac az ten mroz pusci a sniezek przyjdzie...
wyobrazcie sobie ze dzizius mi podobno tak oslabil organizm ze mimo zdrowych zebow - tylko 1 donaprawy - mi dziasla zaatakowalo i mam poczatki paradontozy a zauwazylam ze cos sie dzieje jak mi dziasla zaczely krwawic...bo tak to zadnych znakow nie bylo wwidac i teraz muszem leczyc dziasla:-(
Sorki, ale jakoś Twoje posty za bardzo mnie po oczkach biją:sorry2: i ciężko je zrozumieć:eek:.
Cześc mamuśki!!
ZAZDROSZCZĘ wszystkim którym udało się zrobic tą glukozę!! Ja już podchodziłam dwa razy.. i bania.. Nie wiem czy próbowac się męczyc trzeci raz.. A jeszcze wczoraj wyczytałam, że moja większa ilośc wód płodowych też może być spowodowana cukrzycą – szkoda, że jednak nie udało mi się tego sprawdzic.
Ja jeszcze nie robiłam :no::-p ale jak tylko śnieg trochę zelży i mróz to podjadę robić;-):tak::-).
Zmykam na moje inne wątki.

reklama
witam wieczorkiem :)

ostatnio u mnie weny brak na pisanie, moze to wina choroby,ktora po antybiotyku niby przeszla,ale nadal troche kaszle no i przeszlo mi na zatoki i teraz nos zatkany i czy to w domu,na dworze czy w nocy oddycham tylko buzia ,co jest dosc uciazliwe ;/
A no i w dodatku wychodzi mi zab ;/ (8-ka ;/) wiec tez daje popalic.
Wyzailam sie i juz nie smuce ;-) bo tak ogolnie to humor mam dosc dobry :)
Napisalabym cos jeszcze,ale mysli do kupy skleic nie moge i wychodza mi brednie :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry