• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
A ja sobie lubię przez sen poobmacywać emka:) taki cieplutki i milutki jest:D hihihihi w piżamce, to już nie to samo

a futrzak się jakoś odzywał? bo mam wrażenie, że cisza z jej strony. chyba, że coś przeoczyłam
Ha ha ha:-D:-D:-D:-D dobre:) e to ja mam inne metody kochana- mój śpi zazwyczaj w samej bieliźnie i jeśli się do niego przytulam i mam ochotę na małe co nie co to wystarczy wtedy lekko poruszyć gumeczka i on jest zaraz gotowy i słodko mruczy pod noskiem- taki już nasz urok:)hi hi
Poza tym nie da się ukryć ze są w nas pewne przyzwyczajenia z mieszkania z rodzinką wspólnie:)

Ostatnia edycja:
Buziaczek- a aj to nawet słyszałam ze powinnam spać w miękkim staniku żeby biust się nie deformował. Ale tego bym nie przeżyła chyba- wystarczy ze cały dzień się ściskają i gniota w staniku to maja tyle luzu co w nocy:)

Scarletka
- oj ja tez tak czasem mam...ale na szczęście mój M nie:) A tak to mój czasem mi robi taki numer ze przez sen się mu pieszczot chce- zaczyna....a potem pyk i śpi dalej, a ja wściekła pobudzona i w dodatku zasnąć z powrotem nie mogę- wrrrrrrrrr

Harsharani- ja tez czasem ostatnio jestem z doskoku:) także Cie dobrze rozumiem. Trzymaj się dzielnie- pamiętaj głowa do góry (nie daj się zwariować) i wróć do nas jak będzie wszystko oki w domku:):);-);-)

Buziaczek ale mnie powaliłaś tym kawałem:-D:-D:-D:-D=- dobre to było!!!!!!

nio wiem nie ladny :-)dobrze ze moj szymonek tego nie czyta:p :-p
a jutra u nas ma padac sniezk w kuncu juz sie nie moge doczekac az ten mroz pusci a sniezek przyjdzie...
wyobrazcie sobie ze dzizius mi podobno tak oslabil organizm ze mimo zdrowych zebow - tylko 1 donaprawy - mi dziasla zaatakowalo i mam poczatki paradontozy a zauwazylam ze cos sie dzieje jak mi dziasla zaczely krwawic...bo tak to zadnych znakow nie bylo wwidac i teraz muszem leczyc dziasla:-(

Buziak dobry kawał:) pośmialiśmy sie z M;)

Harsharani trzymaj sie dzielnie z tym remontem. Pocieszę Cię że ja go mam jeszcze przed sobą a mamy plan zrobić go przed porodem... Chodzi mi oczywiście tylko o remont pokoju malucha ale jak dla mnie to i tak za dużo!

Dziewczyny po tych naszych postach to faceci będą mieli ciekawie dzisiaj w nocy haha ja już uciekam zgwałcić męża:) dobranoc:)***

reklama
Buziaczek- to Ci nie zazdroszczę tych zębów:) ciesze się ze mi dr ostatnio je sprawdzał i powiedział ze są oki:):)

Dobra dziewuszki- ja uciekam spać- meczy mnie to choróbsko a i dzieci mi nie dają żyć wiec i siedzieć się nie da:)

A tak wogóle to wie ktoś co się dzieje z Futrzaczkeim??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry