• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Mili masz już specjalną koszulę ciążową? bo ja sie zaczynam nie mieścić w swoje haha i albo śpię w samych majtkach (jak wiem że brat nie nocuje bo jak nocuje to potrafi wpaść i spytać co słychac jak jeszcze śpię brrr...) albo w koszulkach męża lub brata hehe
I mam jeszcze jedno pytanko:) kupiłas te kolorowe pudła gdzieś na allegro? Bo ja nie mogę znaleźć tylko same takie zwykłe a ja bym chciała takie mocniejsze z metalowymi obiciami na rogach:)

Pinka głodomorek;) jeszcze męża nie zagoniłam do skanowania bo wiecznie czasu nie ma. Teraz słoninę topił na smalec ze skwarkami i cebulą. Twierdzi że ma to być jakaś rewelacja jedzona z ogórkiem kiszonym! Z tej okazji musiałam mu też chleba napiec bo sklepowy to niby nie taki ehhhh...

reklama
Ewi- mam tak samo jak Ty koszulki męża :) bo w swoje sie nie mieszczę:):) z tym ze staram się brać takie w których nie chodzi bo nie wiem czy Wam się tez tak zdarzyło poplamić ciuszek balsamem?? Moj do brzuszka narazie jest skuteczny ale na jednej mojej koszulce zostawił żółte ślady:) Co do pudełek to nie są publicznie na sprzedaż to są pudła firmowe ode mnie z pracy sprzedawane po zeszłorocznych świętach tylko pracownikom:)

Ewi- no to ci jeszcze chłop roboty narobił aahah spokojnie poczekam azczas biedny znajdzie:-p:-p
Buziaczek- ale ja w nocy na stojąco nie spie:-D:-D:-D:-D u mnie to zawsze był brak magnezu bo jak zaczynam go pic to skurcze mijają:tak::tak:
Milutek- to szyj szyj kochana ja nie lubie w koszulach spac bo zawsze gdzies zimno wieje jak mała kołdre porwie hehe he:tak::-D

a mnie własie syncio tak walnoł ze aż podskoczyłam chyba sie na coś zdenerwował:-p

dzis miałam fajna sytuacje a sie usmiałam eeeeeeeeeeeeee...

Ubrana dzis byłam w luzna tuniczkę ale brzuszek jak prosto stanełam to mozna zobaczyc a przychdzi klient dziadek taki i mowa o dzieciach ble ble ble i pyta sie mnie ile moja córcia ma lat( bo akurat była ze mna w sklepie) ja mówie ze 3 a on na to bo bardzo mądra z niej dziewczynka:tak::tak: waliła do niego takimi tekstami ze prawie sikałam:-D:-) a on do mnie no to musicie sie o drugie postarac zeby sama nie była,wiec ja do niego ze moze sie juz ostaralismy ;-) dziadek na to takim tekstem:.........pani kochana jak tak patrze na pania to wątpie zeby drugie było,ponieważ jest pani bardzo zadbana nawet za bardzo zeby drugie dziecko miec:eek::eek: zaczełam sie smiac jak głupia:-D:laugh2: i mówie do niego panie ja za chwile bedę w 7 miesiacu ciazy ahahah dziadek zdzwiko złapał az go zatkało........hahaah na koniec dodał oj nie powiedział bym bo naprawdę wyglada pani pieknie..........

Morał z tego taki ze kobieta w ciązy musi być zaniedbana:szok::szok:

Pinus- ale czad...niezła historia z tym gościem i przyznam ze polałabym się na miejscu ze śmiechu:):):-D:-D

A do mnie dzisiaj leciał gościu z krzesłem jak weszłam do Cyfry+ a tam kolejka na 3 osoby do jednej kobiecinki:) i śmiać mi się chciało- wołał "niech Pani sobie usiądzie bo tu trochę stania się zapowiada:)"

To ja się pochwale ze zajadam sobie kisiel- fisiel:)

:szok:pinka ale dziadek zabawny nie powiem ale to dobrze przynajmniej wiesz ze prawde mowil a nie tilko tak jak wszyscy OOO PROMIENIEJESZ:))
i mi nie chodzilo wcale ze lunatykujesz:-D:-D chociaz ja tam nie wiem, byle bys prze z cus nie przepadla w nocy, zdrowka zycze:-D
ps.aha ja tez spiem w koszulkach mojego chlopka a juz najbardziej to lubie jego frotowe wielkie skarpety do spania:):zawstydzona/y:;-) kiedys to sie mnie zapytal czy nie chce czasem jego mniejszych bokserek bo on do nich juz nie wchodzi:-D

Ostatnia edycja:
madzikm, ja bobasa bede raczej w kuchni kapac, albo w pokoju, bo moja lazienka to jak tramwaj wyglada. Mala strasznie. W uk pralki sa w kuchni. ale ten stojak musze dorwac, bo wygorniej kapac malucha.

Moje szczescie dzis lobuzuje caly dzien :) to dobrze, niech sie rusza. Zauwazylam, ze lubi wode. Jak biore prysznic to sie nastawia w brzuchu pleckami. Kilka dni temu bralam pierwszy raz w ciazy kapiel. Jak chlapalam wode na brzuch, ale wierzgal radosnie :) To dobrze, mam nadzieje, ze nie bedzie scen urzadzal przy kapaniu.

W telewizji pokazywali, ze w Szkocji taka zima. Ciekawe gdzie? Moze bardziej na polnocy, u nas jedynie wczoraj sniezylo. Ale w Edynburghu podobno lotnisko bylo zamkniete. W Wawie tez. Mam nadzieje, ze tata doleci w sobote.

Ale sie usmialam z tej umarynowanej gasienicy ;) dobra byla ;P

Witam przelotnie bo dopiero M zgoniłam z fotela, bo tylko na onetowskim forum siedzi:confused2::confused2:.
Widzę, że większość zasypanych;-), my też nie daliśmy rady z parkingu po młodych wyjechać to M wziął sanki i pognał ponad kilometr do przedszkola. Nic dziwnego jak się w porę letnich na zimówki nie wymieniło:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-):tak::-D:-D.
Pawełek daje się poczuć;-):tak: a i położna załatwiła:cool: mi skierowanie na glukozę do szpitala i za darmochę robię:-p:tak::cool::cool:.
Może jutro zajrzę.
Pinuś, dziadek wymiata swoim tekstem;-):tak::-D:-D a tak na marginesie odnośnie zaniedbania ciężarnych to myślałam o ścięciu na krótko i pomalowaniu na czekoladkę:-p:tak::-):szok:.
Miłej nocki Marcjaneczki.

dołanczam sie do fisielowego -klubu malinowy jem:-p

Agacina- ja tez wiki w pokoju na podłodze kompałam bo łazienkę wtedy malenka mielismy..........
Buziaczek- wiem wiem zartowałam juz nie lunatykuje:tak::tak:
Milutek- fisiel o jakim smaku???? powiedz mi bo juz ci sie ostatnio miałam zapytac ty bedziesz rodzic normalnie czy przy blizniakach juz cesarki robią???
Marcia- witaj mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz............. co do dziadko to fakt agent ale przez niego caly dzien miałam taki achhhhhhhhhhhh;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz miałam jakiś wieloowocowy (malinka,wiśnia, borówka itp.):-D zazwyczaj kupuje jeszcze wiśnie i truskawkę ale dzisiaj zjadłam właśnie ostatni...........jutro musze znowu zrobic zapas :-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry