• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ja w sobotę musiałam 2 razy gofry smażyć:tak: bo takie mi zajefajne wyszły:tak::cool: z bitą śmietanką 30% i dżemikiem morelowym własnej roboty:-p. A kisielki to w ciąży z Olkiem wcinałam - truskawka lub cytrynka:tak::-).
Zmykam spać bo jutro młode w domu zostają:confused2::confused2: - ze względu na pogodę i niedyspozycję autka:sorry:.

reklama
pinka - "juz" nie lunatykuje:) tez mi smaka na kisiel narobilyscie kurcze jutro chiba napad na polski sklep zrobie bo wszystkie polskie produkty mi sie koncza...:wściekła/y:a najblizszy polish shop 10 mil ...dobrze za m ma jutro wolne to wezme go na shopping!!!!!!!!!!!!!

Ja w sobotę musiałam 2 razy gofry smażyć:tak: bo takie mi zajefajne wyszły:tak::cool: z bitą śmietanką 30% i dżemikiem morelowym własnej roboty:-p. A kisielki to w ciąży z Olkiem wcinałam - truskawka lub cytrynka:tak::-).
Zmykam spać bo jutro młode w domu zostają:confused2::confused2: - ze względu na pogodę i niedyspozycję autka:sorry:.
He he ja tez miałam gofry z sobotę- eMek mi zrobił na śniadanko...i w niedziele robił tego powtóreczke:):)

Buziaczk-
jasne wyciągnij chłopa na zakupy- a co se będziesz go żałować- niech pcha wózek:) hi hi

Pinka dziadek niezły;) i jakie ma zdanie o kobietach w ciąży hehe szok...

Milut w tej cyfrze to powinni Cię bez kolejki wziąść a nie cyrki z krzesłem robić! A to taka spryciara z tymi budłami byłaś:) a ja nigdzie znaleźć nie mogę!!!

Ostatnia edycja:
A gdzie Harsharani?

Ciekawe czy Bosa szczesliwie doleciala i czy w ogole do wawy.

Idziemy z bablem spac, bo laptopa trzymam na brzuchu i probuje mi go zrzucic.
cos mnie mdli, ale to ze zmeczenia chyba.

Milutek, a propos Cyfry, to odbiera Ci Polsat? Mial byc we wszystkich pakietach, a cos nam nie dziala. Musze do nich zadzwonic, ale ja to sie tak zbieram...

aga_cina, nie trzymaj laptopa na brzuchu, dzidzia wie co robi, że go zrzuca!:no:

Milutek, też uważam, że powinni cię przepuścić w kolejce do tej cyfry, ale chociaż krzesło dali na pocieszenie, miłe i to :sorry:

Pinka, genialny dziadek, lubię takich staruszków :laugh2:

Zazdroszczę wam gofrów, ja też chcę :zawstydzona/y:

Ewi- no wiesz ja tylko o tym tam myślałam ze może ktoś by mnie przepościł a ten gościu z krzesłem wszystko popsuł. Juz miałam tam stękać na stojaka a on mnie cyk tak załatwił:-D:-D

Aga- musisz zrobić sobie aktualizacje kanałów. Na ktorej pozycji masz teraz tvn i tvn7??? Po aktualizacji i posiadając wszystkie kanały masz miec odpowiednio TVN na 4 a TVN& na 5. Bo mi wszystko odbiera....pomijając ze się w tej cyfrze dzisiaj strasznie wkurzyłam:wściekła/y:.

Koncia no dobre chociaż to krzesło było- bo by mnie stamtąd musieli na pewno wynosić taka tam było gorąco:)

Faktycznie gdzie nasza Harash????????

Papcia cieszę się, że już jesteś:D dużo odpoczywaj i dbaj o was:)

widzę, że wszystkie jesteśmy na etapie kisielków. ja tez mam w szafce cały arsenał i tylko sobie podbieram:) więc kochane, na zdrowie.
a ja ostatnio, nieprzerwanie mam smaczek na pączki i właśnie jeden, oblany lukrem leży przede mną(mniaaaaaaaaaaaam)
co do sypiania w męskich koszulkach, to ja nie mam problemów, mieszkamy sami i najbardziej lubimy na golaska;) cieplutko i milutko. nie musze się stroić.

Jutro też mam taki domowy dzień jak marta, bo Piotruś dostał nam wieczorem gorączkę więc muszę go dopilnować. żeby się nic z tego nie wykluło:/

nie mogę się doczekać już tych zakupów bosej, ale będzie oglądanie:) mam tylko nadzieję, że doleciała, bo wiem że dzisiaj są wielkie problemy na lotniskach w całej Polsce.

Kurcze mnie spanie na golaska strasznie wkurza- musiała by być jakaś specjalna okazja :-D. Wiecie tyłeczek nago to ok, ale strasznie nie lubię jak mi po gołych plecach ciągnie albo plątają się mi moja wielkie cyce- wtedy się budzę co chwile jakbym nie była nawet kołderka przykryta:):):-):-)

reklama
A ja sobie lubię przez sen poobmacywać emka:) taki cieplutki i milutki jest:D hihihihi w piżamce, to już nie to samo

a futrzak się jakoś odzywał? bo mam wrażenie, że cisza z jej strony. chyba, że coś przeoczyłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry