Milutek23 boskie łóżko!! Ale ja się zawsze bałam że przy wstawaniu będę walić nogą o ramę łóżka, tą co jest jak się materac skończy po bokach. Ale i tak mebel prześliczny no i jakie królewskie wymiary:-) W takim łożu to dopiero będą harce 
koncia jak przykra historia z Twoją babcią, zadławienie :/ ale może dzięki temu nie cierpiała bardzo... :/
buziaczek1 to rondo... wow!
aga_cina pozycja na żabę czad
to dopiero bym zdrętwiała w nocy...
malinaa co do Twoich ja zauważyłam, ze czasem jak dłużej kucam, uciskam wtedy za bardzo łydki i uda to od razu ma przed oczami gwiazdki :/
Edit:
Przepraszam że ani dzień dobry ani nic... ale mi ten post się jakoś sam wkleił zanim go skończyłam. Dodam jeszcze w takim razie że dobrze że u Ciebie papciarkowa jako tako i że już opuściłaś szpital. Miejmy nadzieje, że podczas porodu opieka będzie lepsza...
A teraz zmykam pod prysznic i życzę wszystkim miłego wieczoru!

koncia jak przykra historia z Twoją babcią, zadławienie :/ ale może dzięki temu nie cierpiała bardzo... :/
buziaczek1 to rondo... wow!

aga_cina pozycja na żabę czad
to dopiero bym zdrętwiała w nocy...malinaa co do Twoich ja zauważyłam, ze czasem jak dłużej kucam, uciskam wtedy za bardzo łydki i uda to od razu ma przed oczami gwiazdki :/
Edit:
Przepraszam że ani dzień dobry ani nic... ale mi ten post się jakoś sam wkleił zanim go skończyłam. Dodam jeszcze w takim razie że dobrze że u Ciebie papciarkowa jako tako i że już opuściłaś szpital. Miejmy nadzieje, że podczas porodu opieka będzie lepsza...
A teraz zmykam pod prysznic i życzę wszystkim miłego wieczoru!
Ostatnia edycja:
wszędzie jeżdżę sama samochodem.
niejednego siniaka tak nabiłam.
macie smaczka?????