reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Milutek23 boskie łóżko!! Ale ja się zawsze bałam że przy wstawaniu będę walić nogą o ramę łóżka, tą co jest jak się materac skończy po bokach. Ale i tak mebel prześliczny no i jakie królewskie wymiary:-) W takim łożu to dopiero będą harce :rofl2:
koncia jak przykra historia z Twoją babcią, zadławienie :/ ale może dzięki temu nie cierpiała bardzo... :/
buziaczek1 to rondo... wow! :szok:
aga_cina pozycja na żabę czad :-D to dopiero bym zdrętwiała w nocy...
malinaa co do Twoich ja zauważyłam, ze czasem jak dłużej kucam, uciskam wtedy za bardzo łydki i uda to od razu ma przed oczami gwiazdki :/

Edit:
Przepraszam że ani dzień dobry ani nic... ale mi ten post się jakoś sam wkleił zanim go skończyłam. Dodam jeszcze w takim razie że dobrze że u Ciebie papciarkowa jako tako i że już opuściłaś szpital. Miejmy nadzieje, że podczas porodu opieka będzie lepsza...

A teraz zmykam pod prysznic i życzę wszystkim miłego wieczoru!

Ostatnia edycja:
reklama
Wybrałam się z męzem po łopatę bo chciałąm sie przejechać i tylko sie wystresowałam tak nas zarzucało!!!

Wybrałam się z męzem po łopatę bo chciałąm sie przejechać i tylko sie wystresowałam tak nas zarzucało!!!

zachciało się wietrzenia to proszę!;-)

Witajcie Kobietki:-)

Pracuję ostatni tydzień! dzisiejsze drogi mnie upewniły w decyzji:sorry: wszędzie jeżdżę sama samochodem.

papcia to teraz odpoczywaj w domku i będzie dobrze:tak:

milutek mam takie łóżko tylko w kolorze wenge i barbara ma rację, te boczne listwy mi przeszkadzają:confused2: niejednego siniaka tak nabiłam.

wiecie co zajadam...ciepłą szarlotkę od teściowej:happy: macie smaczka?????

agacina stojak do wanienki bardzo wygodny! polecam, tylko miejsca trzeba troszkę mieć w łazience, ja do dziś ubieram córę na pralce.

milutek a obcy kot nie pogorszył Ci apetytu?;-) ja miałam dziś lepszy numer...jem na obiad surówkę z czerwonej kapusty (mama robiła), a tam dorodna, ukiszona na czerwono gąsienica! ble, fuj, ble, fuj:baffled::-D

Witam późnym popołudniem:):)
Zaległam pod kocem na kanapie...jak bedzie mi tu eMek przechodził to poprosze go o termometr bo mi aż łzy same z oczu lecą. Mam tylko cicha nadzieje ze to jeszcze nie gorączka a zmęczenie ze mnie teraz wychodzi.

Witam maniaczki BB
Ja własnie wcinam kolacje ;-) padam na pysk po dzisiejszym dniu jeszcze tylko pranie wywiesze i wsio,a jeszcze na dodatek w nocy złapal mnie taki skurcz łydki ze ho ho myslałam ze zaraz urodzę takiego bólu to ja w zycu nie doswiadczyła:no::no: odrazu magnez od rana poszedł w ruch.......

Pacia- witaj i odpoczywaj:tak:
Milutek- gdzie ty sie kochana tak załatwiła?? jak to mój mąz mówi czyżby piżamka dziurawa????:rofl2::rofl2:
i juz nie wiem co komu odpisac miałam:eek::sorry:

Pinus- a Ty znowu piszesz o jakimś jedzonku:) zaczniesz mi się kojarzyć z postami typu "zjadłam właśnie...", "właśnie jem..":-p:-p:-p:-p:):) hihi oj a piżamka strasznie dziurawa....:):):eek::zawstydzona/y:

reklama
witka forumowiczki! ja juz po spanku ale mnie zmoglo ale juz jestem na nogach i tak czytam ze MILU nam umiera prawie jak cie goraczka zlapie to wez malza i niech cie nasmaruje mascia rozgrzewajaca VICK jak moj to robil jak bylam przeziebiona i na goraczke hektolitry herbaty z miodem i cytryna ja sie tym wyleczylam a tez mialam lzy w oczach przez grype...
PINKA- ja bylam ze skurczami lydek u poloznej w zeszlym tyg i mi powiedziala ze to wcale nie koniecznie brak magnezu a czasem po prostu za dlugie stanie na nogach i potrzeba sie po prostu polozyc:tak:
A co do tego ronda to masakra bo jest typowe na tescie na prawko:wściekła/y:

Do góry