reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

:-)heloł czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta i za mną tęsknił?:-D
melduje posłusznie że jestem już w domciu właśnie weszłam odspane troche i do was zajrze no i z całego serduszka dziękuje za miłe smsy które strasznie podnosiły mnie na duchu

reklama
Witam

tragedia co sie dzieje na dworze oczywiscie nic nie odsniezone do lekarza ledwo doszlam bo moglam sie w zaspach utopic ledwo zyje i jeszcze dotego brak humoru:|

MAruda tak mi sie przypomniało po Twoim poście: wczoraj byłam na mszy dla dzieci i ksiądz opowiadał o roratach i zapraszał każdego dnia na 6:30 żeby przyjść z lampionami. Odwrócił się i chciał coś dzieciom pokazać i mikrofon jakoś tak skierował w ich stronę, no a że mikrofon czuły to zebrał głos jakiegoś małego chłopca, który mówił do kolegi: " na pewno mnie tam nie zobaczą" :D:D:D popłakałam się ze śmiechu:D:D

Papciu - fajnie że juz jesteś, mam nadzieje że bez leków
Pestusia-moi koledzy do pracy jechali po 2-3 mając normalnie po ok 30 min. a bedzie jeszcze gorzej, wierz mi
malinaa - może byc to arytmia, ale jesli ja tylko odczuwasz bez dodatkowych objawów jak omdlenia i nie trwa ona dłuko tzn. np. kilka godzin to nic sie z tym w ciązy nie robi. Spróbuj nastepny razem "poprzeć na kupę"- czyli napiąć brzuch tak jak przy robieciu kupy która trudno wychodzi (przepraszam ze dosadność) - to jeden z bezpiecznych manewrów Valsavy które przerywają dużą część arytmii.

Vetka - dojechał po 1,5 godziny, cały szczęśliwy, że w końcu na miejscu, wysiadł z auta i...wywinął orła:p nic mu nie jest - to najważniejsze, ale biedak dzwonił się wyżalić, że połamało mu się pudełeczko do mikrofali z obiadkiem od żonki:D rozczulił mnie tym:> ale powiem Ci szczerze, że Toruń pod względem zimy wcale nie był lepszy, jak ja rano śmigałam do pracy po całej nocy opadów to często gęsto musiałam sobie najpierw odśnieżyć podjazd do garażu (Pan dozorca bloku jeszcze chyba spał), drogi były takie, że więcej niż 30 km/h to nie pojedziesz, a jak przyjeżdżałam do pracy to śniegu na parkingu było po kolana;/ więc niestety wcześniejsze wstawanie w zimie to była norma..

Ach wkoncu tez udalo mi sie powrocic do Was :)
Mielismy problem z netem i jakos nie chcial dzialac poprawnie. Nareszcie wszystko wrocilo do normy.
Przepraszam ze nie uda mi sie nadrobic tego co zostalo napisane przez ostatni tydzien- ale czasu za bardzo nie mam . Przejze tyle o ile ;-).

Mam nadzieje ze wszystkie macie sie dobrze:tak:, brzuszki rosna i dzieciaczki niedaja spokoju;-).

U mnie mozna powiedziec ze dobrze choc nadal miawam bol w miednicy ale tymrazem tam na dole przy wyjsciu. Czy to chodze czy to siedze rowno boli. Prawdopodobnie maly jakos lezy na dole i moze byc ciezki albo co wiec z tego ten bol. Zapytam sie poloznej 16 grudnia to moze mi powie.

reklama
Witam:)

Dzisiaj już mi lepiej:) Muły przeszły:) Walczę z moją pracą podyplomową:) Później jadę do swojego lekarza bo chyba zostawiłam u niego swoją kartę ciąży. Mam nadzieje ze nie zgubiłam.

Dziadek kazał mi kupić sobie i dzidzi cos pożytecznego więc podzieliłam na pól i dla mnie robot kuchenny taki jak chciałam i planowałam od dłuuuugiego czasu:) a małek kupimy coś do pokoiku:)

Były mnie wkurzył. Jak on sie wyraża o kobietach! Pisze mi że na zmarszczki to krem a na potencję to dobra baba! A za chwilę że pracuje na nowym tematem ( czytaj poznał nową dziewczynę i ja poznaje). Pewnie znowu szuka przykrywki dlatego to tylko temat nic wiecej. Przykre...Opierdzieliłam go a on że zdziczałam i nie znam się na zartach i sie go czepiam... Wstyd się przyznać że z nim byłam 5 lat...

Papcia pisz szybko co tam u Ciebie? Co mówili w szpitalu?

Bosa wracaj już do nas i pokazuj ciuszki bo sie nie mogę doczekać kiedy zobaczę te cuda:)

Vetka macie nowy domek że połowa jeszcze w remoncie?

Milutek Ty sie nie rozkładaj bo jak sama zostaniesz na kilka dni to Ci będzie ciężko!!! Jedz miód, czosnek, cytryny, cebule;)

U mnie też kupa śniegu! Dobrze że nie muszę z domu wychodzić! Mąż nie mógł wyjechać rano autem z parkingu tak zasypało! Zaraz będzie cyrk z parkowaniem! A ja nie mam zamiaru sama jeżdzić juz do porodu!

Do góry