pestusia
Fanka BB :)
Witam się i ja!
zimno buro na dworze, ale chyba i tak nie dam rady usiedzieć z dupskiem na kanapie i coś porobię. Dołączam do tych z Was, które coś boli i męczy, choć do wczoraj myślałam podobnie jak futrzaczek i trzebiska. Matko co ten mój syn dziś wyrabiał w nocy! nie dość, że ułożył się tak, że zdrętwiała mi cała lewa noga i nie mogłam wstać z wyrka, to jeszcze w momencie zemdliło mnie tak, że skulałam się z łóżka i pełzałam do łazienki i modliłam się tylko żeby zdążyć. Pies patrzył na mnie jak na kosmitę bo chyba pierwszy raz widziała mnie na czworakach przechodzącą koło niej
na szczęście już jest lepiej, Junior kopie jak wariat jakiś
zimno buro na dworze, ale chyba i tak nie dam rady usiedzieć z dupskiem na kanapie i coś porobię. Dołączam do tych z Was, które coś boli i męczy, choć do wczoraj myślałam podobnie jak futrzaczek i trzebiska. Matko co ten mój syn dziś wyrabiał w nocy! nie dość, że ułożył się tak, że zdrętwiała mi cała lewa noga i nie mogłam wstać z wyrka, to jeszcze w momencie zemdliło mnie tak, że skulałam się z łóżka i pełzałam do łazienki i modliłam się tylko żeby zdążyć. Pies patrzył na mnie jak na kosmitę bo chyba pierwszy raz widziała mnie na czworakach przechodzącą koło niej
urlop do 2012
- jaki TYLKO KASZEL! Przechodziłam teraz przez to i wiem ze to jest AŻ....i koniecznie siedź w domku i faktycznie nie stawiaj oporu przed antybiotykiem. A dr rodzinnej powiedz tak jak ja mojej (tez przecież nic mi nie chciała przepisać)- ze skoro do niej przyszłam to znaczy ze żadne domowe sposoby nie pomogły i ma mi coś przepisać- bo nie leczone jest najgorsze!!!! Ona mi przepisała ten antybiotyk- psikacz Bioparox ale po5 dniach poszłam do innego dr i zmieniła mi anty na Duomox!! Stwierdził ze tamten na moja infekcje byl po prostu za słaby. Jakby co powołaj się na swojego gina