Widze ze was zasypalo, u nas odwilz i pochmurno

.
Wlasnie spozywam sniadanko a zaraz musze zaczac sprzatac bo juterko wpada do nas znalomy na weekend.
Barnim ostatnio daje nam pospac i spi do 9 rano!!!!!
Widzialam ze pisalyscie o goleniu. Mi sie narazie nie chce (nie ma zblizen to nie ma motywacji) ale tak blizej porobu trzeba bedzie zadbac o tamto miejsce bo u mnie to raczej owlosienie meskie w tym miejscu

. Poprzednim razem to na oko sie golilam, bez lusterka i szlo raz dwa wiep pewnie tym razem bedzie podobnie.
futrzak, malinaa, kajusza -wspolczuje wam dodatkowych zmartwiem i problemow ze swoja 2-ga polowka.
Co do meza to nie moge narzekac- zmywa, sprzata i nawet gotuje by mnie odciazyc. Traz jak pojde na maciezynski to pewnie sie troche zmieni ale i tak duzo zawsze pomaga az mi zle ze mogla bym wiecej robic a czesto siedze na kompie

. On tez siedzi duzo bo na nim pracuje ale nie moge naprawde narzekac choc denrwuje czasami bo zachowuje sie jak moj ojciec- tego nie tamtego nie, jak ci nie powiem to zrobisz i bede zly

.
nikusia-gratuluje swojego mieszkanka
patik-no pisalam o tym bolu w kroczu-dosc denerwujace. A tez tak masz ze bli bardzo jak lezysz i potem wstajesz? Pytalas sie moze ginek. o przyczyne?