• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

ojj ja to bym dzisiaj wszamała wszystko co leci a kaszke musze zjeść bo pomoże mi na zgage a pewnie jak emek wróci o 5 z pracy to pewnie bedzie musiał mi płatki zrobić tak jak dzisiaj

A tak wracając do tematu poczty to wierzcie mi że ja sie nie dziwie że nie daja rady akurat jestem w temacie bo mój em pracuje na poczcie.
Cały paradoks polega na tym że oni likwidują małe placówki miejskie i wiejskie i wszystko przeżucaja na głowne placówki Ale zamiast zatrudniać do tych zwiększonych przesyłek pracowników to oni redukują etaty a tym co zostaja obcinaja pensje jak sie da a listów z dnia na dzień idzie coraz więcej no i jak oni w 3 osoby maja sie z tym wszystkim na czas wyrobić? Ludzkimi siłami sie poprostu nie da z taką ilościa pracowników.
No to sie powymądrzałam

reklama
Pinus to mamy nie tylko smaki podobne ale mozliwosci tez tzn ja tez jem i ciagle jestem głodna;)
Milus dasz rade karmic bo czemu nie ? ;)
Papciarkowa dobrze piszesz o poczcie,moja mama wiele lat tam pracowała a ja jako dziecko jej pomagałam i wiem ze maja ciezko
Ja tez słyszałam zeby nie robic podczas karmienia jakiejs specjalnej diety tylko odstawic rzeczy smazone,wzdymajace itd.

Zjadłam przed chwila dwie kanapki i jajecznice z dowch jaj i dwoch pomidoro i jestem głodna,poradzcie cos....

Olus- kolejny łakomczuch:-):-p. Ja teraz wcinam kanapeczkę potem wypije actimelka i to jest moja kolacja!! więcej nawet nie zmieszczę....

uciekam spać dziewczyny:) kolorowych snów:);-)

p.s. Ewi- jeszcze nie byłam w Bielsku wiec i nie dojechałam jeszcze do tego sprzedawcy allegro:)

Ostatnia edycja:
Hi, hi Mili sobie przypomniała że pytałam;)

Oglądałam ekspress reporterów i taki mały chłopiec z domu dziecka opowiadał o miłości i rodzinie. Tak madrze mówił! Wyłam jak bóbr...

Uciekam spać dziewczynki:) dobranoc:)*

Ola- ja to juz oszukuje sie chrupkami kukurydzianymi hahahah bo tak to bym juz conajmniej 20 kg była na plusie
Papcia- kaszke manna z sokie to ja 2 dni pod rząd wcinałam ehheeh
wlasnie wciagnełam arbuza:-p:-p i nocka znów będzie z głowy bo toalete conajmnie 10 razy odwiedze:-p:-p

Dzień dobry śpiochy
nie wiem jakim cudem ale szłam spać było0 stopni a teraz jest -13 przyznać sie która przysłała do mnie swój mróz?
Ja właśnie śmigam do ginka wstaje przed chwilą z bolącym okiem patrze a tam coś wielkiego bolącego pod sama dolną powieką mam nadzieje że samo zejdzie. Miłego ranka dziewuszki.

Cześć Pączuchy :D

Niestety Marcia tak chyba do świąt będę latać jak dzik, dopiero se po świętach usiądę na doopie ;)

Mila z tymi % to ja do Ciebie wpadnę po porodzie, odciągniemy pokarmu na 3 dni (no Ty to zaczniesz pewnie z tydzień wcześniej ;) i będziemy pić do oporu ;) A mężom zostawimy dzieci i butelki :D

Pinia całego arbuza??

Uduszę Was za te pierogi!!!! Do wigilii jeszcze tydzień..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry