• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

harsza - to poproś o lekkie porody dla nas wszystkich:-D i powodzenia na BALu:-D

rudzik - koniecznie daj znać co tam na wizycie:-D

Ewe
- bidulko... może kwalifikujesz się na jakiś antybiotyk? lepiej sprawnie się wyleczyć niz męczyć i męczyć...

reklama
(...) W tym roku wymyślili kolejne hasło hit mianowicie pociąg, który ma awarię wcale jej nie ma tylko "zdefekował". I to jest przynajmniej najbliższe prawdy bo jakby się posłuchało pasażerów to po prostu: "zesrało się i nie jedzie" :))

hehe to się uśmiałam z rana :-D

ja odpoczywam dzień 5, do południa nawet spoko ale po południu znów mi twardnieje brzuch jakbym piłkę połknęła :-( wizytę mam 27-go ale jak tak będzie do jutra to będę chyba dzwoniła do ginka - może przepisze jakąś nospę albo co, bo jak mnie tak zwinie w Święta to nie będzie za ciekawie..

A mnie tak wczoraj wieczorem stwardniał brzuchol, że sie ułożyć do snu nijak nie mogłam. Do rana jakoś odpuścił ale nie czuję się za bardzo ekstra. NA szczęście mamy w pracy emocje końcowo roczne i przy okazji związane ze zmianą ekipy rządzącej więc trochę zapominam i się rozluźniam (głównie śmiech dobrze działa). Ciekawe tylko jak będzie za dwie godziny jak ruszę do domu i znowu nadzieję się na nieistniejący rozkład jazdy KM... ;) Wczoraj mnie dziecko skopało jakbym to ja zarządzała tą super ekstra firmą.

Witam sie biało :-)
Jak miło popatrzec za okno gdy juz nie sypie;-)
My juz po sniadanku i po spacerku,teraz troszke odpoczne a potem wstawie pranko i moze w koncu zrobie ciasteczka;-)
Zycze miłego dnia :-)a ja uciekam na kanape;-):-)

Witam

ja dzis mialam wizyte i normalnie chce juz urodzic bo nie wyrobie na leki:|lekarz stwierdzil ze twardnieje mi brzuch chociaz dla mnie jest bez zmian no ale w koncu to on na tym sie znam no i mam skurcze i kazal wcinac nospe:\

humor do kitu zaraz lece do pracy zobacze co sie dzieje dam zwolnienie i moze jedyna dobra wiadomosc w tym dniu bedzie zobaczymy ile dadza mi na swieta talonikow:P

od jutra czas wziasc sie za uszka bo na ostatnia chwile nie ma co przekladac

Cornelka, oby dali jak najwięcej talonów - dobrze że w ogóle dają;-):tak:. Powodzenia z uszkami;-):tak:.

Klatka schodowa umyta:tak:, zaległe okno u młodych od środka umyte:tak: - M kawkę zrobił:szok::cool::cool: to z ciachami siadłam:-p:-p.

witam sie i ja !!!!!!!!!!! zycie jest piekne!!!!:-D:tak::-):-D

Nie mogłam zasnąc do 3:00 chyba z 12 razy byłam w WC -wina arbuza :-D cała noc mały prawie dawał czadu,pozniej dostałam jakis skurczy ze ulezeć nie mogłam dobila mnie zgada na koniec a jak w koncu zasnełam to uz trzeba było wstac :tak::tak: czuje sie cudownie rześka:-p:-) ze zaraz zasne na stojąco .............ahhaha

ale od rana słucham na maksa głosnki i jade!!!!!!!!!!!! ahhaah

YouTube - Andrzej Piaseczny - Śniadanie do łóżka

ogolnie go nie lubie ale ta piosenka jest superrrrrrrrrrr:tak::tak: wszystim na poprawę nastroju moze wam sie spodoba

laaaaaaaaaaalaaaaaaaaalaaaaaaaaa

mąz mówi ze abruz chyba był czym naszprycowany hahha:-D:-D:-D

reklama
trzebiska jak dlugo bedziesz pracowac ?? do samego porodu ?? bo te koleje mazowieckie cie wykoncza biedulko

Gdzieś w drugiej połowie stycznia planuję śmignąć na zwolnienie i już do końca przesiedzieć w chałupie i okolicach. Bo teraz jest najciekawszy okres w pracy i nie darowałabym sobie jakbym się nudziła w domu a tu tyle emocji ;))
A wiesz co? Teraz to chyba hormony bo normalnie to bym już kombinowała jakąś bombę a teraz to mi się śmiać chce jak wchodzę na dworzec i słyszę o kolejnych "doznaniach pociągów" albo widzę co się tam dzieje. Pierwszy raz w życiu mnie to normalnie bawi.... (może to już jakaś przedporodowa histeria ?) ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry