migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
Hej dziewczyny ale mnie dawno nie było ale czasu nie mam za dwa dni ślubik i sie strasznie stresuje byłam ostatnio na wizycie mały juz przekroczył kilogram
grubasek jeden
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-).co dzis robicie na kolacje bo ja nie mam pomysłu.........
U mnie włąśnie naleśniki ale z dżemem morelowym made in my kitchen;-) i polewka z ubitej śmietany.A ja zaraz na kolację zjem naleśniczki z serkiem mniem, mniam![]()

Kwas pruski znajduje się w pestkach wiśni, czereśni, brzoskwiń, moreli, jabłek i awokado i dlatego nie poleca się spożywać owoców pestkowych karmiącym.A co do pestkowych wiedzialam, ze nie mozna, ale nie wiedzialam dlaczego. Niby jeszcze typowo straczkowe powoduja wzdecia u dzieci.. Alkohol wiadomo...
. A jeszcze tyle rzeczy do kupienia dla młodej, że szok, a jak tak dalej pójdzie, to ja nie będę miała czasu urodzić, a co mówić o zakupieniu wszystkich potrzebnych przedmiotów 
Futrzaku bidaku polazłaś jednak do tej roboty? :*
Swiateczny, w przedszkolu! Po raz pierwszy w zyciu Olafa..