reklama

Marcóweczki 2011

Koncia uwazam ze z takim chamstwem trzeba walczyc chamstwem czy sie to komus podoba czy nie !!

pestusiaja tez zlozylabym reklamacej bez przesady co oni powariowali na tej poczcie ??

Milusiasuper ze M juz w domu te leki przeciwbolowe niech bierze na pelen żołądek bo to bedzie dodatkowa oslona

a ja leze chora i dopiero teraz was nadrobilam

reklama
aga_cina, kastruj kota!!! To nie jest "zrobienie mu tego" - wcale go nie krzywdzisz, a może wręcz przeciwnie - ratujesz mu życie.
Raz, że nie będzie rozsiewał genotypu po okolicy. Po co kolejne kocie nieszczęścia, których nikt nie chce i albo będą wegetować, albo zostaną uśpione?
Dwa, że kot z jajkami to wojownik i powsinoga właśnie - polezie nie wiadomo gdzie, wpadnie Ci jeszcze pod samochód, albo gdzieś mu krzywdę zrobią. Po co to Wam? Bezjajeczny osiądzie nieco na dupce - nadal będzie ganiał, taka kocia natura, ale wyprawy będą krótsze, nie będzie się tak w bójki wdawał i ogólnie spokojniejszy się zrobi. Że o zapobieżeniu cuchnącemu znaczeniu moczem nie wspomnę! Nie wiem, czy już Ci takie atrakcje zafundował, czy jeszcze to przed Tobą, ale NIE ŻYCZĘ!!!

A nie, Bosa, tutaj zobaczyc bezdomnego kota? niemozliwe :) zeby kupic kociaka to w ogole jest wyczyn, a zeby adoptowac? niemalze niemozliwe :) Nasz kicius zalatwia sie tylko na dworze, no chyba, ze damy mu whiskasa, to wtedy ma sraczke ;) wiec nauczeni doswiadczeniem kupujemy mu dobre jedzonko :)
A taki wykastrowany kotek wydaje mi sie bez ...charakteru. A nasz charakterek ma :) jest jedyny i niepowtarzalny :)

Zjadlam wlasnie 4 ciasteczka z jablkiem. Bede grubym sloniem. A to moje dziecko to sie rusza caly czas! Paczuch moj maly.

Koncia, to niezazdroszcze tej wojny z sasiadka. Jesli jedna strona nie ustapi to bedzie tylko gorzej.

Ide pobuszowac na ebayu. I kartki dla sasiadow musze wypisac.

reklama
Pinka ja tez bym cos zjadła i wymysliłam jajecznice z pomidorami;)
Pestusia Ty sie ciesz ze masz ta karte a nie rob ''skarg'' ;)
Futrzak moja mama ode mnie do siebie jechała godzine a zwykle ok 15min ;)
Milutku dzielna kobita jestes,zrob mezowi okład z piersi i brzucha to odrazu bol mu przejdzie;) a z tym ketonalem to ostroznie bo ja słyszałam ze to narkotyk
Marta ja to podziwiam jaka Ty zorganizowana jestes,ja mam plan ciasteczkowy na jutro ale zobacze co z tego wyjdzie;)
Aga nasz dziadek Teodor jest kastratem a charakter to ma ze hoho ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry