reklama

Marcóweczki 2011

Hej hej!!

Ja niestety też wpadam tylko powiedzieć ,że żyję, że borykam się z twardnieniem brzucha i jadę cały czas na no-spie;-/, że nie wiem w co ręce włożyć i ,że chce by już była wigilia bo może w końcu usiądę na d...pie...
Bardzo za Wami tęsknie i mam nadzieję,że wrócą dawne czasy jak mogłam być tu o wiele częściej i wszystko nadrobić ;-(

A syyyyypie u NAs tak,że chyba nas w końcu zasypie ;-o brrrrrrrr i mega zimno więc śle wszystkim ciepłe uściski!!!!!!!!

Buziakiiiiiii

reklama
witam kochaniutkie!
zostawiłam opis mojej wizyty w odpowiednim miejscu, a tutaj mówię dzień dobry i uciekam do sprzątania, bo mam masę roboty. Po ginku napadłam na galerię i w H&M trafiłam na przeceny:-) tak więc dziewczyny róbcie szturm na sklepy. wszystko przecenione na 10, 20, 30 zł:szok: nie wiedziałam za co mam się chwytać.

witam kochaniutkie!
zostawiłam opis mojej wizyty w odpowiednim miejscu, a tutaj mówię dzień dobry i uciekam do sprzątania, bo mam masę roboty. Po ginku napadłam na galerię i w H&M trafiłam na przeceny:-) tak więc dziewczyny róbcie szturm na sklepy. wszystko przecenione na 10, 20, 30 zł:szok: nie wiedziałam za co mam się chwytać.

chciała bym cie widziec w tym popłochu hahah

Olcia- i ja zupka????????
Cliford- ty masz tak jak ja zapier........cały czas a wieczorem umieram dosłownie( tylko nie biore tabsów zadnych) uodparniam sie juz hahah

ja tez niedawno dotarłam do pracy i jakos snieta sie zrobilam;-)) a ludzi trzeba obsługiwac............ miałam chcice na poczka ale babka przyszła i 10 wzieła;-( został mi tylko lukier na talerzu buuuuuuuuuuuuu ,ale co tam dobre i to hahhah

cholera... a ja już mam tak rozplanowane pieniądze że ciężko będzie wyłuskać jeszcze coś na wyprawkę... ehhh... może w firmie rzucą jakieś dodatkowe parę złotych na święta...

Scarletka oj Ty niedobra jak mozesz tak kusic tym HM;)
Pinka mi tam smakuje,od wczoraj ja mam ale M twierdzi ze za słona choc mama dzis powiedziała ze dobra;)
Futrzak oj fajny sniezek ,fajny;)musimy poznac nasze bulwy ze soba,moj uwielbia francuzy;)
Clifordzik biedny robaczku,a na L4 to Ty sie nie wybierasz?

Koncia weź babsztylowi podłóż kupę na wycieraczkę, przykryj gazetą, podpal, zapukaj i zwiej:-p;-).
Malinuś nie poznaję Ciebie kobito - wpadnie i wyleci:tak::-D.
M pojechał po Jula do przedszkola i nie ma go już prawie godzinę:baffled::szok:.

Hejka Kochaniutkie:):)

Juz się Ewi tłumacze:)
Wstaliśmy ledwo żywi przed 10:( eMek 3 razy budził się w nocy a to mu zimno było , mimo ze parzył jak grzejnik a to go bolało a to wszystko inne. Były krzyki i jęki- strasznie biedak mnie przepraszał- cały czas mu powtarzałam ze jak mu źle to niech stęka i jęczy. ze nie jestem na niego zła bo stwierdził biedaczek ze jest jak kula teraz u mojej nogi. wiec zostało mi tylko głaskania go po głowie i czekanie aż ketonal zadziała:)

Potem zrobiłam śniadanko i przyszła już pora że musialam sie zbierać do wyjscia do szpitala po wypis emka, L4 i opiepszyc dr ze nie dali mu zadnych przeciwbolowych na recepte. Dr ktory go operowal sam byl w szoku. wypisal mu zaarz Keronal, Paracetamol i osłonowe do tego- wszystko w końskich dawkach. Potem umówiłam M od razu na ściągniecie szwów na przyszły tydz., zaliczyłam aptekę i poleciałam do mojego gina na wizytę:):) Zrobiłam małe zakupki, w domku obiadek i dopiero teraz zasiadłam przed kompem:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry