Ewi82
Fanka BB :)
Koncia a niech to jak można ciężarówkę oszukiwać!!! Ja raz miałam dziwną sytuację w ciastkarni bo sprzedawczyni pomyliła się o 12 zł na swoją niekorzyść więc jej zwróciłam uwagę chcąc uczciwie oddać a ona miała do mnie jeszcze pretensje że to nie mozliwe i żebym nie robiła z niej jakiegoś głąba przy klientach. No to wziełam moje darmowe ciastka i sobie poszłam
Sąsiadka niezła. Szkoda marnować produktów spożywczych na taką babę! Polejcie jej olejem i posypcie kakao będzie trudniej zmyć
U mnie taki cyrk też się powtarza z parkingiem. Pod oknem mam pogotowie i pod tym pogotoweim jest miejsce gdzieś na 6 samochodów. Trzy zawsze zajmują karetki i trzy są wolne. Więc ja sprawdziłam że to nie jest teren pogotowia i sobie tam staję i już nie raz miałam śmieci na masce a raz gość siedział na schodach i strzepywał popiół na maskę - brat go nakrył a on uciekł!
Harsharani są takie włochate, mocno zbite wykładziny i myślę że będą się mniej niszczyć
tylko jeszcze kwestia przekonania M
W Anglii to chyba ciężko spotkać gdzieś dywan o ile dobrze pamietam?
Sąsiadka niezła. Szkoda marnować produktów spożywczych na taką babę! Polejcie jej olejem i posypcie kakao będzie trudniej zmyć
U mnie taki cyrk też się powtarza z parkingiem. Pod oknem mam pogotowie i pod tym pogotoweim jest miejsce gdzieś na 6 samochodów. Trzy zawsze zajmują karetki i trzy są wolne. Więc ja sprawdziłam że to nie jest teren pogotowia i sobie tam staję i już nie raz miałam śmieci na masce a raz gość siedział na schodach i strzepywał popiół na maskę - brat go nakrył a on uciekł!
Harsharani są takie włochate, mocno zbite wykładziny i myślę że będą się mniej niszczyć
Ostatnia edycja:
Myślę, że babiszon pierwszy skapituluje, ja nie odpuszczę, nawet będę się chować za rogiem z aparatem, żeby potem zrobić użytek z policji. Zawzięłam się, bo zamiast normalnie po ludzku poprosić, to baba z mordą na nas wyskoczyła i teraz to kontynuuje w taki, a nie inny sposób. Zadarła ze złą osobą, nigdy nie pozostaję dłużna. Wiem, dziecinada, straciłam rozum, ale ktoś jej musi pokazać jak to jest...