reklama

Marcóweczki 2011

widzę że albo marcjanki są zapracowane od rana jak np bosa:-) albo mega rozleniwione i dopiero wstają:-D

Cornelka - nie stresuj się ...mój maluch ma wiecznego lenia:-) dobrze że jeszcze nie trzeba liczyć ruchów bo na bank bym się niczego dobrego nie doliczyła:-)

Tak mi się przypomniało z tym liczeniem :-) - 10 ruchów w czasie aktywności malucha :-) ja w pierwszej ciąży myślałam że ono ma w czasie godziny 10 razy szturchnąć mamę :-) i pamiętam że stresowałam się przeogromnie ... bo tu mija kolejna godzina i nic :-) więc łapałam za coś słodkiego :-D i czekałam :-)

A teraz przy drugim - to się łapię że nawet czasem nie pamiętam czy w ciągu dnia szalało :-) ale na wieczór już dostaje parę kopniaczków :-D i jakoś mi chyba inaczej :-D

Pewnie przy trzecim - wogóle nie zwrócę uwago na ciaże :-D

Dziewczyny co muszę spełnić by na zamknięty trafić :-D kurcze tak w sumie pmyślałam że wy pewnie już swoje twarzyczki znacie:-D a ja tylke te co się nie boją w awatarka wsadzić :-)

reklama
i ja ze sniadankiem :)
bylam wczoraj u poloznej,standardowo pomacala i wymierzyla brzuch centymetrem ;-)
Najgorsze,ze miala mi pobrac krew, ja jak juz pisalam panicznie boje sie igiel ;-) wiec nawet nie patrzylam tylko oparlam glowe w meza brzuch i wbijalam mu paznokcie, mija chwila a tu czuje ze mi grzebie igla w rece i mowi ze krew nie leci ;/ probowala z drugiej reki- to samo. Stwierdzila,ze nie bedzie mnie wiecej meczyc i zebym poszla do szpitala,zeby mi pobrali (co wazne w moim przypadku bo musza sprawdzic czy nie ma przeciwcial- konflikt).Wkurzylam sie strasznie bo nie dosc ze mi grzebala w obydwoch rekach to jeszcze nie pobrala,a z tego co mi m. mowil to ona nawet w zyle nie trafila :szok: a ja mam w miare widoczne zyly wiec nie wiem kto ja uczyl krew pobierac ;/

A jutro wizyta u lekarza, mam nadzieje ,ze wszystko dobrze z moja szyjka bo ostatnio brzuch daje mi popalic, boli, twardnieje i az sie boje czy znow historia sie nie powtorzy i nie bede musiala lezec.oby nie.

No i to tyle marudzenia z mojej strony. Lece sie kapac i ubierac choinke :tak:

Cześć♦
Witam wszytskie mamusie. Nie wiem ,czy tylko mnie, ale ostatnio ciągle płaczę, istny koszmar. Wszystko mnie denerwuje, mąż i corka twierdzą ,że chwilami strach do mnie podchodzić. A żeby było mało złapała mnie jakaś ogólna depresja i poprostu mam doła i nic mi się nie chce. Zaczynam się bać , czy to tylko hormony, czy coś gorszego .

futrzak podejrzewam pierniki.... wzielo mnie w tym roku strasznie na pieczenie,w domu leza juz 3 rodzaje piernikow.... no i ogolnie dobrze sie czulam wiec jakos specjalnie sie nie oszczedzalam, smigalam na zakupy (nie nosilam) do centrum handlowego, chodzilam az do momentu jak mnie nogi nie zaczely bolec ;-) do tego czesto na obcasach. Wiec moze dzidzia daje znac ,ze czas przystopowac....
Jutro sprawdze jak moja szyjka i bede wiedziec czy mam sie martwic czy to tylko takie ostrzezenia ;-)

futrzak podejrzewam pierniki.... wzielo mnie w tym roku strasznie na pieczenie,w domu leza juz 3 rodzaje piernikow.... no i ogolnie dobrze sie czulam wiec jakos specjalnie sie nie oszczedzalam, smigalam na zakupy (nie nosilam) do centrum handlowego, chodzilam az do momentu jak mnie nogi nie zaczely bolec ;-) do tego czesto na obcasach. Wiec moze dzidzia daje znac ,ze czas przystopowac....
Jutro sprawdze jak moja szyjka i bede wiedziec czy mam sie martwic czy to tylko takie ostrzezenia ;-)

mam nadzieję że to tylko ostrzerzenie...trzymam kciuki:* trzy rodzaje pierników? proszę o przepisy:-D

malinka - łer ar ju? :-D taka zapracowana? :-)

Marta moje malenstwo ma lenia od weekendu czasem cos tam kopnie ale tak nie bardzo jakby mu sie nie chcialo

Futrzakowa ja licze od tygodnia a od kilku dni musze uwazniej bo ma leniucha a dzis z rana ze dwa razy bo zle lezalam a tak nic zawsze po 22 to sie dzialo a teraz cisza dobrze ze jutro wizyta jak uslysze serduszko to bede spokojniejsza:)

Mysza ja tez na poczatku tak myslalam ze to o to chodzi aby w ciagu godziny tyle kopal ale pozniej wczytalam sie w instrukcje i obczailam ze to w ciagu dnia:P

ja juz posprzatalam a zaraz lece po jakies fajne *******ki do pokoju bo jakos smutno tu:\p

Cześć Dziewczyny;)

Ja po śniadanie rozleniwiona leżę na kanapie i nic mi się nie chce...

Futrzak jakoś nam wczoraj granie nie wyszło to może teraz???:)

Bosa z moim M to nie tak łatwo w zakupach. Zanim coś kupi to musi pomarudzić, pojęczeć, powymyślać i stwierdził że najpierw pomaluje ściany a potem dopiero dywan. Farbę mamy taka wściekłą róźową że nie wiem co do tego będzie pasowało. Może na ścianie będzie inaczej wyglądać bo jak narazie to mnie straszy z wiaderka haha. Wyślę Ci zdjecie jak będzie pomalowana! Tylko to jeszcze długo bo M musi się nad tym pomodlić;) ja bym wolała wykładzinę i to Malibu róż jest jako wykładzina ale M uparł się na dywan. Jak mieszkałam w Anglii to wszędzie były wykładziny i bardzo mi się podobała ta opcja.

Mili a Ty gdzie??? Czyżby zaplanowane wylegiwanie się w łóżku z M?;) byliście u "tego" sprzedawcy na zakupach?

Pastusia bo poczta tak działa przed świetami. Ja zamawiałam kilka paczek pocztowych i kilka kurierskich i kurierskie są wszystkie a pocztowa tylko jedna! Więc cierpliwie musisz czekać niestety...

Kasieńka to tylko humorki ciążowe;) nie ma się czym przejmować;) chyba każda z nas jakieś humorki przechodziła:)

Papciorkowa odłóż uszka na popołudnie;) rano są ważniejsze rzeczy do zrobienie hehe

reklama
dzień dobryyy
Czy któraś tak jak ja nienawidzi poczty polskiej??? tydzień czekam na wysłany w zeszły poniedziałek polecony priorytet z moją kartą ciąży, która przez przypadek zostawiłam w Toruniu...a dziś na 14:40 pierwsza wizyta u gina we Wrocku i co ja mam teraz zrobić? wrrr..będę świecić oczami chyba;/ Pai na poczcie rozkłada ręce i ja rozumiem bo to nie jej wina, ale pytam się za co ja płacę i po co wprowadzać usługę listu priorytetowego jak nie jest się w stanie tej usługi zrealizować?? wrrrrr rozwalę coś zaraz!!

Pestusia - trzeba być wyrozumiałym - pewnie się gdzieś renifery pocztowe zakopały saniami i czekają na odwilż ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry