reklama

Marcóweczki 2011

Papcia, zaszkodzić to takie mleko może przede wszystkim Tobie. Napij się gorącej, gorzkiej herbaty i trzymaj kciuki, żeby nie dostać choroby przeciwieństw (przeciwieństw, bo rzadko, ale często ;-)). Jeżeli tylko nie trafi Cię jakiś silny rozstrój żołądka i nie odwodnisz się - to dzidziolowi nie zaszkodzisz.

reklama
Witam Pączusie
Czyżby wszystkie od samego rana na świątecznych zakupach buszowały?? Wpadłam się przywitać bo za chwile sama się wybieram.
Wczoraj Sammy wymyślił ze będzie grał z braciszkiem w football i razem z tatusiem kładli mi mala piłeczkę na brzuch i czekali aż dzidziuś kopnie:happy:
Milego dnia

wlasnie tez sie zastanawiam gdzie wszystkie sie podziewaja:)

Ola no to ladnie u mnie cos delikatnie pruszy ogolnie slonko swieci i na dworku nawet przyjemnie jest moze wszystko do Ciebie zwiewa:)

a ja mam kotke nie kastrowana bo i nie ma po co w ciagu 4lat dwa razy byla na dworze i to ledwo udalo sie ja z domu wyciagnac jedynie na balkonie siedzi wiec jest grzeczna pod tym wzgledem:)

czy wasze malenstwa tez maja czasem lenia czy powinnam sie martwic ze nie szaleje?

dzień dobryyy
Czy któraś tak jak ja nienawidzi poczty polskiej??? tydzień czekam na wysłany w zeszły poniedziałek polecony priorytet z moją kartą ciąży, która przez przypadek zostawiłam w Toruniu...a dziś na 14:40 pierwsza wizyta u gina we Wrocku i co ja mam teraz zrobić? wrrr..będę świecić oczami chyba;/ Pai na poczcie rozkłada ręce i ja rozumiem bo to nie jej wina, ale pytam się za co ja płacę i po co wprowadzać usługę listu priorytetowego jak nie jest się w stanie tej usługi zrealizować?? wrrrrr rozwalę coś zaraz!!

hello

ja jeszcze wszlafroku zaraz mykam sniadanie zrobic w domku ogarnąć i zabrać sie za robienie obiadu:-p dziś ogórkowa:-D:-) a potem po owoce musze lecieć bowieczorem zjadłam ostatnią mandarynkę hheehhe

pozdrawiam wszystkim moze w pracy znajde chwile to was poczytam.....

Jestem, jestem, miałam gości z rana - kumpela wpadła z synkiem.
Bosa, ale szalona nocka, poczekaj aż Stellka podrośnie i na prawdziwe disco zacznie chodzić :-pto też po nocach spać nie będziesz:no:;-):-D:-D.
Cornelka, wczoraj i dziś z Pawełka leń - od niechcenia trąci mnie od środka a zawsze po 19-ej ożywiał się - dziś zapodałam mu trochę Mamby i mandarynek na rozruszanie;-):tak::-p.
Myysza - u mnie dis gotowane kakao:tak::-D.
Wierka, ale słodziak z Twojego synka, moje tylko brzuszek całują:tak::-).

reklama
widzę że albo marcjanki są zapracowane od rana jak np bosa:-) albo mega rozleniwione i dopiero wstają:-D

Cornelka - nie stresuj się ...mój maluch ma wiecznego lenia:-) dobrze że jeszcze nie trzeba liczyć ruchów bo na bank bym się niczego dobrego nie doliczyła:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry