reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Mąż zaczyna mi po ścianach chodzić z bólu- aż mnie ściska w sercu jak jęczy. Wziął leki przeciwbólowe ale zanim zaczyna działać to się musi nacierpieć- ahhhhh straszne:(

Ewe-
zdrówka Ci życzę i faktycznie nie ma co czekać i lepiej od razu iść do lekarza póki nie jest za późno ;-)

Futrzaczku- mówisz ze 2 tyg.Cie rozleniwiły?? A co ja mam powiedzieć? Na zwolnieniu od 11.07:):-D:-D trzymam kciuki za akceptacje Twoich planów zwolnienia od 15.01 jak i za możliwość wybrania tego urlopu 6 dni:)

Scarletka- no no to już coś:) potem pranie prasowanie i huraaa- nic tylko cały czas do przodu:)

Marta- ja widzę ze u Ciebie to musi być wesoło w domu jak takie piosenki się śpiewają i tyle pysznosci jest gotowanych :-p:-):-)- eMek leży obok:):) i mamy za sobą już całe popołudnie przeleżane w łóżeczku:):-p:zawstydzona/y:

Fifronka- Tobie to ja naprawdę nie zazdroszczę!!! Tak długo pracować i tyle podejść z tym zastępstwem- mam nadzieje ze to już ostatni raz a od stycznia już będziesz mieć wolne:)

Bosa- oj straszna masakra u Ciebie w pracy- nie zazdroszczę...szkoda mi w tym wszystkim Ciebie- mam nadzieje ze masz takich pracowników którzy mimo wszystko umieć docenić co dla nich robisz:);-)

Malinka- ale super- będziesz już w domku hurraaaaa:-D

Magdzior
- i co w tym aucie tak śmierdziało!!!

Koncia- eMek mogło opieprzyć współlokatora ze ciężarnej nie pomógł a nie Ciebie! Co do prowadzenia auta myślę ze wszystko zależy tez od marki. Ja mam jeszcze masę miejsca za kierownica:)

Ewi- halny dzisiaj u nas nie zagościł- chwała za to:) eMek już w domku wiec dlatego mnie nie było. Sporo przy tym powrocie zamieszania bo miasto całe zawalone korkami i wogole!!

Papcia- oj ja to już składam wniosek o nominacje do jakiegoś sennego Oskara. Jesteś z kolei chyba 4 osóbka której się śnie

Ostatnia edycja:
Milu - rozgrzeszam;-):tak::-D:-D. A żebyś zobaczyła jak Juli tańczy:szok::szok: - jak leciał MAM TALENT i był pokaz z mieczami to tak samo zasuwał jak Ci 2 wojownicy Wu Szu:tak::-D:-D:-D a teraz jak Travolta: ręka - góra dół po ukosie, kolanka i bioderkami kręci.:tak:

Oki wyłączam kompa- muszę jeszcze zając się ciut eMkiem- muszę nanieść do łózka poduszek bo jak go boli to podkłada pod nogę co się da:(:tak::-(.....choć i tak biedak zapowiada ze noc będzie pewnie nie przespana:(

Milusia zapodaj mu jutro solpadeine musującą jest bardzo szybka w działaniu praktycznie po10 minutach jest ulga mi po operacji nawet ketonal nie pomagał a wypiłam to i jak ręką odjął tylko koniecznie musi byc musująca.

Ja też zmykam do wyrka bo coś mnie brzusiu pobolewa a niechce brac kolejnej nospy biore mój kisielowy kubek i uciekam miłej nocy marcóweczki:)

Milutek - Najprawdopodobniej przegrzał się silniczek od wycieraczek. Ostatnio musiałam wyłączyć silnik zanim wróciły do pozycji wyjściowej. Dzisiaj po uruchomieniu auta tenże silniczek ciągnął je w dół mimo, że były teoretycznie wyłączone, a że były przymarznięte to się przegrzał. Najgorsze było to, że nic nie buczało, syczało itp, a same wycieraczki nie były przymarznięte do szyby tylko ten mechanizm obracający je tuż przy masce był oblodzony. Silniczek pracował mimo oporu i się przegrzał, na szczęście nie spalił. Autko już się wywietrzyło i jest ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry