reklama

Marcóweczki 2011

Nie czujemy sie z malenstwem zbyt dobrze... Dopada nas chyba jakas grypa i to tak, ze leze w lozku i sie nudze...

DZIEWCZYNY Z UK!
Zalozylam ten watek o ktorym wczesniej pisalysmy, jezeli bedziecie mialy pytania dotyczace spraw typowo majacych miejsce w UK (od najmniejszych *******ek do wiekszych spraw), mozecie tam zadawac:
https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2011-f362/poza-granicami-kraju-czyli-marcjanki-tu-i-tam-46827/

Nie chce zeby bylo to miejsce na pogaduchy, ale bardziej jak poradnik (Np ktos ostatnio pisal o kremie na pekajace sutki,dostepnym tylko w UK... albo ja pytalam sie o benefity itd)

reklama
Jeszcze do was zaglądam..eMek juz wył mi z bólu biedak- znalazł dobra pozycje i zasnął jak dziecko- ciekawe na jak długo- pewnie dopóki leki nei przestana działać.:(:(

Witam znad porannej kawy. Niewyspana i obolała jakaś jestem. Może bym i zasnęła nawet bezproblemowo, ale o 23.00 zadzwonił prezes, bo coś pilnego sobie przypomniał przed swoim wylotem (ale rozmowę zaczął od: ale się właśnie obsmarkałem :baffled:!) i obudził mi koty, dziecko i mnie rozbudził. A potem Stella całą noc wierciła się jak oszalała, uprawiała stepowanie na moim pęcherzu i ogólnie rzecz biorąc dawała czadu. Szalone dziecko!

Milutek, aż mam łzy w oczach, jak pomyślę, jak cierpi teraz Twój mąż. A Ty pewnie razem z nim :-(.

Bosa masz ją nacałej powierzchni podłogi czy tylko jako dywan? Bo tak myślę że jak będzie leżał tylko taki prostokąt to może zaczepiać o brzegi...
Ewi, ja mam na całej powierzchni, ale prostokąt obszytej wykładziny nie różni się niczym w użytkowaniu od dywanu. Dzieciaczkowi tak, czy siak powinno się dla bezpieczeństwa każdy dywanik podkleić do podłogi na taśmę, żeby się nie ślizgał i nie zaczepiał właśnie.

Harsharani
, zdrowiejcie oboje (obie?) jak najprędzej!

Bosonozka, ja to sie niemalo zakrztusilam sniadaniem jak przeczytalam o obsmarkanym prezesie ;)

Az mi sie humor poprawil.
Dzis 3 razy siku wstawalam, kot wrocil okolo 2 dopiero. Dzis kibluje w domu za kare.
Wszystko mnie boli i poszlabym spac znowu. A tu caly dzien w szkole....

Nie zrobilismy mu tego ;) tez nam sie wydaje, ze sie 'goni' (jak Pusia w Koglu-Moglu). On lubi tez 'bawic' sie z innymi kotkami. Ma nosek i ucho drasniete i wyciagalam mu pazur z futra i siersc jakiegos szarego kotka z miedzypazurow. Dzis wyszedl tylko sie zalatwic i wrocil. Dzis w domku troche posiedzi, paskuda mala. Wie, ze sie martwilam i robi oczy ze Shreka.

Wypilam kawke posypana czekolada i zbieram sie do szkoly. A taaaak mi sie nie chce. Ale to juz ostani tydzien i szkoly i pracy.

Milego dnia wszystkim :)

Ach, moje dziecko lubi spac na brzuszku jak mamusia, tylko mamusia teraz nie moze, bo wtedy dziecko spaloby na pleckach ;)

aga_cina, kastruj kota!!! To nie jest "zrobienie mu tego" - wcale go nie krzywdzisz, a może wręcz przeciwnie - ratujesz mu życie.
Raz, że nie będzie rozsiewał genotypu po okolicy. Po co kolejne kocie nieszczęścia, których nikt nie chce i albo będą wegetować, albo zostaną uśpione?
Dwa, że kot z jajkami to wojownik i powsinoga właśnie - polezie nie wiadomo gdzie, wpadnie Ci jeszcze pod samochód, albo gdzieś mu krzywdę zrobią. Po co to Wam? Bezjajeczny osiądzie nieco na dupce - nadal będzie ganiał, taka kocia natura, ale wyprawy będą krótsze, nie będzie się tak w bójki wdawał i ogólnie spokojniejszy się zrobi. Że o zapobieżeniu cuchnącemu znaczeniu moczem nie wspomnę! Nie wiem, czy już Ci takie atrakcje zafundował, czy jeszcze to przed Tobą, ale NIE ŻYCZĘ!!!

Ale tu was wywiało czyżby jakiś halny bo to aż nie jak u marcóweczek:)

Ja miałam wstać o9 i brać sie za uszka ale ten cham pan budzik zadzwonił o wiele za wcześnie kiedy to spałam w najlepsze i położyłam sie dalej ale moja błogośc trwała tylko pół godzinki bo obudziła mnie kumpela i wywaliła mnie z wyrka na dobre więc wpadłam sie przywitać i zaraz biore sie za produkcje.

Mam pytanko czy kwaśne mleko pasteryzowane jakoś specjalnie szkodzi dziecku? Bo chyba rano takowe wypiłam z płatkami bo mnie już cos brzuniu poboluje tylko to mleko to nie orginalnie kwaśne dla jasności a jakoś takoś inny smak miało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry