reklama

Marcóweczki 2011

Mili ale pracowity dzień. I Ty masz jeszcze na to wszystko siły??? Ja wczoraj przeszłam się 2 godzinki po mieście i jak wróciłam to jęczałam cały czas bo mnie wszystko bolało ale to chyba przea to nic nie robienie:(

Skarletka ja chcę zobaczyć zakupy H&Mowe!!!

Koncia ciekawe co by powiedziała Twoja sąsiadka jakby sie dowiedziała ze ją teraz cała Polska obgaduje na forum i podkłada kupy haha

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku-no teraz jestem spokojniejsza i widzę szanse na przespanie przez eMka pierwszej całej nocy:)

Ewi- powiem Ci kochana ze wracam z takiego maratonu i padam na pyszczek...ale z każdym dniem ciesze się ze mogę jeszcze chodzić, ze mam siły siedzieć za kółkiem jestem w stanie wytrzymać jeszcze w tym okropnych korkach i chodzić po zaśnieżonych chodnikach:) Ale marzy eis mi taki dzień kiedy nie będę musiała nosa z domku wychylać.

Milutek, ja dosc duzo ketonalu sie nazarlam, lacznie z ketonalem forte, i nie wiem co te tabletki w sobie maja,ale koniecznie kup mezowi cos oslonowego na zoladek, bo ja po tym mialam takie jazdy, ze nie wiedzialam, co mnie bardziej boli- nerki czy brzuch....

Pinka, ja tez bym sobie zjadla prawdziwego paczka...Ty masz to szczescie, ze chociaz macie ten sklep :) No, ale jak to sie mowi, moze na dobre wyszlo, bo tak to zjesz cos pozywniejszego i mniej tylek urosnie (tlumaczenie sobie na sile, ale moze akurat zadziala ;) )

Clifordzie, no nie powiem-brakuje mi tutaj Ciebie, miejmy tylko nadzieje, ze bedzie wszystko ok i ze w koncu wyrobisz sie na tyle, by z nami pogadac...

Scarletka, jak ja lubie ciuchy z H&M dla dzieci :-) Szczerze mowiac to juz dla doroslych mi sie tam tak nie podobaja, ale dla malchow- bomba.

Katjuszka, ty lez kochana, odpoczywaj. I zawsze tak jest- jak cos sie dzieje, to albo nie mozna wyjsc, a to pogoda...a to cos.. Ale spokojnie! Masz jeszcze noworoczne przeceny!

Ewi, aj tam Polska! Swiat ;) Albo przynajmniej Europa! A czujecie? Wyslac sasiadce paczke z UK :-D

Cos mialam Marcie napisac i zapomnialam...ehhhhhhhhh.. Skleroza nie boli.

Katjusza, Futrzak, Ola, Ewi - nie uwierzycie co zobaczyłam w skrzynce pocztowej po przyjściu od lekarza! list POLECONY z moją kartą ciąży!!! POLECONY! bez awizo, bez niczego...ręce mi opadły. W sumie...gdybym była bardzo złośliwa...może złożyłabym reklamację za tydzień ..sasasasasa:>:> w końcu przecież nie ma dowodów, że odebrałam ten list...a jakieś małe odszkodowanie na parę śpioszków dla bobasa się przyda:D:D

Harsharani- mi kiedyś dr przepisał ketonal duo na kręgosłup. Wzięłam jedna tabletkę i jak miałam wziasc druga to skończyło się to płukaniem żołądka!!!!!!!!!! Nic mi dr nie powiedział o osłonowych i brałam na żywca- i to cale dowie i to było na tyle bo chodziłam z bólu brzucha po ścianach!!! M dostał ketonal 2x1, osłonowy 1x na czczo i paracetamol 3x2. Czyli będę miala chłopa mocno na prochach:)

Pestus- ja to bym na Twoim miejscu złożyła ta skargę- choćby parę groszy za to być miala dostać to zawsze będzie coś:)

kurde...mam z eMkiem na 19 angielski ... eMek nie wzial dzis do pracy telefonu a chyba gdzies przykorkowało przez te śniegi...bo wyjechał z pracy 1,5h temu (normalnie zajmuje mu 30-40min) a jeszcze go nie ma... a jeszcze obiad trzeba zjeść:-D kij z angielskim ale ja głodna się robię:-D

a do mnie dzwonila wlasnie kumpela ze na przeciwko jej domu facet chce skoczyc z 4 pietra pełno policji karetek strazy itp....... ulice pozamykane a gostek taj juz 5 h stoi i stoi hahahh ,ja to nie wiem czemu mu nie pozwolą skoczyc podejrzewam ze jak by wszyscy sie zmyli to gosciu tez by zszedł.............

Idioci Normalnie

ale bym cos zjadła:happy: a młody w brzuszku wariuje:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry