Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

więc standardowo chrupki kukurydziane poszły w ruch ale juz rozglondam sie za czymś innym

uwielbiam arbuzy
sun 29 wiosen puknie ehhhhhhh
z mięskiem tez lubie,dobra juz nic nie mówie bo znów i sie zachce a tu nie mam jak zrobic chyba ze w czajniku hahah
zwróciłam jej uwage dlaczego go bije??????? przeciez nic nie zrobił to sie nie odezwała tylko jak winda sie na grand floor zatrzymała to go wywaliła popierdlllllllllllllllllllllllll................ona ta baba szok normalnie mi to sie ryczeć odrazu chciało:-trzebiska, zaraź mnie, co? Bo jak zazwyczaj mam optymizmu, energii, uśmiechu na paszczy i chęci do wszystkiego pod dostatkiem, tak nadmiar pracy mnie ostatnio przytłacza i ryj mi się ponury jakiś robi ;-)Dzi eki Ewe. Mam nadzieję, że mnie ten optymizm już w ogóle nie opuści bo mi z nim bardzo dobrze![]()
Marta, ja też ostatnio odkryłam taką metodę na dłuższe prace kuchenne, inaczej plecy strasznie protestują. Wygodnie tak, tylko koty bardziej mordki wściubiają.Madzik - ja to bardziej wygodna;-), kanapa, ława, tv i lepisz;-).
Cliffordek, zazdroszczę L4. U mnie zapowiada się od razu macierzyńskiOlcia...na konkretne L4 wybieram się od stycznia bo inaczej kiepsko to widzę...
Bosa....widzę,że u Ciebie gruubo -no to witam w klubie!!ale damy radę co?? No kto jak nie my???

Nie głaskać po brzuszku?!!! Tortura normalnie!!!Konciu - no mnie lekarz powiedział, że to twardnienie spowodowane jest u mnie przez skurcze macicy i kazał się oszczędzać, dużo odpoczywać i nie chodzić bez potrzeby, żeby nie doprowadzić do poważniejszych skurczy..
no i nie głaskać się po brzuszku :-(
Papcia, nie obraź się i w sumie nie wiem, co na to Vetka - ale strzeliłabym Twoją weterynarkę za te tabletki. Mi jeden wet tak wykończył lata temu kotkę - też chcieliśmy sterylizować, ale uznał, że po co wydawać kasę i "okaleczać" kotkę. Skończyła z ciężkim ropomaciczem, guzem sutka i guzem w miejscu iniekcji. Wszyscy weterynarze, z którymi miałam w przeciągu kilku ostatnich lat doświadczenia stanowczo odradzali antykoncepcję hormonalną u kotek - niewiele dobrego z tego wynika, ryzyko duże, a skuteczność znów nie jakaś niesamowita.cornelka też nie wiedziałam ale jak pytałam o kastracje to weterynarka poleciła tabletki bo to na miesiąc tylko4,80 wychodzi
,a knedle albo pierogi z truskawkami tez bym wciagneła;-)dzis zadowoliłam sie schabowym z mizeria i ziemniaczkami i na razie jestem najedzona;-)
a na kanapie długo nie polezałam bo trzeba było zrobic obiad i pranko a otem M zadzwonił zebym zaniosła dokumenty autka do mechnika.Zazdroszcze Ci ze mozesz poczytac,ja uwielbiam tez ale w ciazy jakos mi sie odechciało i az mi wstyd ze mam tyle czasu a nic nie przeczytałam

. Wczoraj miałam wizytę, więc wypełzłam z domu na świat. 
Wszystko na 0-3 miesiące, chyba muszę jakis większych ubranek nakupować, bo co USG to słyszę, że dzidzius ma nogi baaardzo długie i się zaraz okaże, że te tycie piękne spiszki to tylko do dekoracji mi posłużą;-)
a relaksik niezły ehheh tez by mi sie przydał ;DD

:-),ale juto juz czwartek i piatek a w sobote z rana usg juz sie nie mogę doczekac bo juz 10 tygodni bączka nie widziałam
.
. Co teraz planuję zakupić to 

- nie napiszę

bo to Styczniówka 2011 z BB
:-).

pomóc

przy remoncie łazienki - tak się biedny w Szwecji nazasuwał że w Polandzie ledwo co daje radę
a mojemu 3 lata temu nie było komu pomóc przy remoncie kuchni i przedpkoju
.