Uff.... ja mam idealną zgodość - mamy taką samą grupę krwi o ile dobrze pamiętam. Ale Rh to na pewno to samo.
Wiecie co, te problemy z Polakami wcale nie wynikają z biedy w Polsce. Bo bieda i głupota w Polsce z lasu nie przyszła. Wstyd przyznać ale to nasze autorstwo. Polskie. Polaków konkretnie. A Polacy gdzie by nie byli zachowują się dokładnie tak samo. Zajmują się głównie tym co nie powinni czyli zamiast samymi sobą to wszystkimi dookoła. I robią wszystko żeby sąsiad nie miał lepiej niż oni bo jak ma to na pewno złodziej i bandyta. Wystarczy spojrzeć na naszą historię. My naprawdę dopiero zaczęłiśmy funkcjonować jako Naród pod zaborami. Jak mieliśmy wspólnego wroga to potrafiliśmy się zjednoczyć. Kiedy tego wroga nie ma to udupiamy się nawzajem. Takie dzieci wojny. Bez "walki" nie umiemy. A jak nie ma powodu do wojny to go sobie stworzymy. No powiedzcie mi gdzie, w jakim kraju, sądy mają tyle zajęcia w rozsądzaniu sporów rodzinnych? O miedzę, o gruszkę przy płocie, o kolor dachu na domu wujka czy cioci? Dobrze ktoś powiedział - jakby polakom pozwolić na amerykański sposób mieć dostęp do broni to zaraz połowy rodaków by nie było a Dziki Zachód okazałby się najspokojniejszym miejscem na ziemi....