• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Co do konfiliktów robi się badania właśnie ok 28 tygodnia i jeśli nie ma potrzeby to nie zalecają tego zastrzyku. Wczoraj go odebrałam i byłam z nim u gina i powiedział że wszystko ok.

Mili ja też bym chętnie pojechała w góry ale M by teraz na pewno nie chciał. Tym nardziej że już 2 miesiące temu było wielkie halo jak chciałam jechać do Zakopanego i do Ciebie.

Futrzak Ty się tak daleko chcesz wybrać? Poważnie? Poczekaj do wiosny zrobimy Mili nalot hi hi ale by było przedszkole i to w równym wieku;)

Malinka kończ już tą pracę i chodź z nami pogadać;)

Ja się wkurzyłam z rana bo reklamowałam pościel miesiac temu i gościu zero kontaktu a jak ja dzwonię to mówi że sprawdzi i oddzwoni i tak cisza z jego strony od ponad tygodnia! Teraz codziennie piszę mu maila i dzwonię bo niby dlaczego miałabym darować!

M dzisiaj po pracy ma Wigilię i już zapowiedział że wróci późno. Cały dział logistyki idzie do jakiejś knajpy. Z socjalnego po 100zł na osobę przeznaczyli. Nie wiem co on tam będzie za te 100zł jadł łososia z kawiorem??? A ja tu sama znowu:(

reklama
Witam. Od razu przyznaję się że Was wczoraj czytałam:zawstydzona/y::tak: ale pisać nie miałam weny:no: i ochoty :sorry2: wsio przez M:angry:. Dziś rano młodzi do pieca dali, czekam na przesyłki bo jeszcze rożek nie doszedł:no::wściekła/y: a to co później zamówiłam to wczoraj przyszło:tak:. I siedź i czekaj bo na zakupy świąteczne do zamówień mi trzeba jechać:tak: - już nawet ludziska popłacili:-p:tak::cool2::cool2:.
Bosa - jak małżowy po kosztowaniu Twoich % prezentów świątecznych;-):dry::confused:?
Milu, jak bym chciała mieszkać w tak pięknej okolicy:rolleyes::rolleyes: - uwielbiam góry:tak:.

Witajcie Skowroneczki
Ja miałam wczoraj fatalne popołudnie - hormony mi chyba zaczęły szaleć bo poczułam taki niepokój wewnętrzny, że aż mnie handra złapała! Na szczęście wyszłam za królewicza z bajki bo stanął na głowie, żeby mnie pocieszyć - skoczył po pracy do H&M-u i dał upust swojej fantazji ojcowskiej - zakupił 2 pajace dla Natalki, popłakałam się ze wzruszenia - JEDEN ZAJEBIŚCIE RÓŻOWY Z RĘKAWAMI W PASKI, BRZUSZKIEM W KROPKI I DODATKOWO WIELKIM SERCEM NA ŚRODKU A DRUGI CAŁY W BIAŁO-CZERWONE PASKI (BO TO BARWY CRACOVI) :szok::szok::-) no jak tu go nie uwielbiać! :-)

Ewi a to chodzi o te badania na przeciwciała?bo ja właśnie teraz miałam robione, tzn w sumie w 27 tygodniu i wyszło, że przeciwciał nie stwierdzono. Może dlatego nic nie mówili o zastrzyku?

Ewi- oj pamiętam co się wtedy działo:) z mama na czele:):-):tak: Teraz to by sie na pewno M nie zgodzil choćby na pogodę:( ale wcale sie mu nie dziwie:) Przyjedziecie do nas z dzidzia...i maluszki będą sie bawić razem a my bedziemy sobie dyskutować, plotkować i wypoczywać:):-D
a z pościelą masz racje nie odpuszczaj i nękaj gościa ile się da!!! Brak słów:wściekła/y:

Katjuszka- powiedzialam to teraz mojemu eMkowi i się uśmiał- ze chłopy zawsze myślą o jednym hi hi:)

Ostatnia edycja:
Pastusia tak mi się wydaje że to o to chodzi ale może się mylę... Miałam takie na początku i teraz robione.

Mili jakbyśmy sie tak zjechały to by dopiero było haha urządziłybyśmy jakąś popijawę tylko kto by wtedy z dziećmi siedział. Co do mamy to dalej jest najmądrzejsza i się czepia o byle co. A jak coś wyjdzie na jej to słyszę "a nie mówiłam że tak będzie?" brrrr...

Katjusza widzę że Marcówki zaatakowały H&M hehe, ja też się jutro wybieram po buty dla siebie to zajrzę i ozbaczę co tam ciekawego dla mnie jeszcze zostało;)

Mili a która będzie nie piła żeby małe nakarmić haha bo chyba alkoholowym mlekiem ich nie spoimy;)

Licytuję wózek używany i doszło do 500zł a nowy ok 1200zł. Jak myślicie do jakiej kwoty warto licytować???

heloł heloł jakby co to prosze mnie wpisć na liste do Milutki jak zlot to zlot
ja miałam wczoraj fatalny wieczór i noc i na dzisiaj sie wcale lepiej nie zapowiada o rety a ja bym jachetniej poszła spać i obudziła sie może koło środy teraz emek pojechał na poczte i do elektrowni a ja miałam na celu sprzatnąc w domu tylko czy jest sens jak znowu zaraz bedzie syf?

Ewi wklej link do niego ja za swój 2 funkcyjny + fotelik ale nie do wózka dałam 700 i bardzo przepłaciłam mimo że wózek ok1500zl nowy bo u mnie jest komis i jak zobaczyłam za500zł 3 funkcyjnego xlandera jak nowego to myślałam że usiąde i bede płakać

Ostatnia edycja:
reklama
Mili a która będzie nie piła żeby małe nakarmić haha bo chyba alkoholowym mlekiem ich nie spoimy;)

Licytuję wózek używany i doszło do 500zł a nowy ok 1200zł. Jak myślicie do jakiej kwoty warto licytować???
wrzuć linka na posta o wózkach żeby nas Martuśka nie pogoniła ze piszemy na głownym:):-D to zerknę i Ci wyrażę swoja opinie:);-)
A mleko poodciągamy na zapas- dopoki z nas alkohol nie wyparuje albo damy maluszkom na ten czas po butli a my odgnieciony co tam trzeba żeby nam nie zaginał pokarm przez libacje:)hi hi

Papcia- dopisuje Cie do listy na zlot:):):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry