• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

cześć Myszki!
Przepraszam, że was nawet nie śledzę, ale jestem od kilku dni w marnej formie psychicznej. prawdę mówiąc rozlatuję się:-( chodzę i beczę..
nie będę was tutaj moimi humorkami mordować.
Jak sie poczuję lepiej, to do was zajrzę.

Futrzak a my jesteśmy w kontakcie;-)

całuję mordki

reklama
cześć Myszki!
Przepraszam, że was nawet nie śledzę, ale jestem od kilku dni w marnej formie psychicznej. prawdę mówiąc rozlatuję się:-( chodzę i beczę..
nie będę was tutaj moimi humorkami mordować.
Jak sie poczuję lepiej, to do was zajrzę.

Futrzak a my jesteśmy w kontakcie;-)

całuję mordki

Scarletka - no daję słowo, że to jakiś front hormonalny przez Kraków przechodzi!! Mnie też dopada! Nie daj się!!! Nie daj!!!! W mordę go i po ścianach!!! :evil::evil::evil::evil:

Hej dziewuszki;-) Dawno mnie nie było ale nareszcie znalazłam czas żeby troszkę posiedzieć z Wami i wkońcu z Wami pogadać.
Co tam u Was?? Ja troszkę mam wolnego bo załapałam katar więc siedzę w domciu. Jak tam wasze maleństwa??

Witam sie i ja:-)
Milutek fotki super,prawie jak u mnie tzn ja mam wiecej sniegu a mniej słonca;-)
Scarletka,Katjusza odgonic szybko te fochy ale juz;-)
Pinuś no to normalnie macie kryzys pogodowy:-D ciekawe co by było jaky u Was spadło tyle sniegu co u mnie;-) a co do wizyty to pomysl ze bedziesz miała super prezent przed sama wigilia;-) doczekasz sie w koncu:-)
Papciarku hihi a moze kapcie poszły na spacer pozjezdzac na sankach:-D
Malina,Aga no to gratuluje ostatniego dnia w pracy;-) a teraz byle do marca:-)
Ona a podzwon po aptekach przyszpitalnych i internetowych moze cos znajda,trzymam kciuki:tak:

no i wiecej nie pamietam co chciałam napisac... a wiec miłego zimowego dzionka zycze:-)

Milutek - ja też chcę! Na ten zlot oczywiście :)) Mogę nie pić bo nie mam M-a do opieki ale co tam. Nie szkodzi :))

Pinka - ciesz się, że zadzwonili. Ja tak ze dwa razy miałam, że poszłam do lekarza, wyczekałam się a na koniec dowiedziałam się, że lekarza tego dnia w ogóle nie było. I wielkie zdziwienie pań w rejestracji - to nikt pani nie powiedział? Jakby to teraz było to chyba bym im łby pourywała ale to było już jakiś spory czas temu....

reklama
Ja pierdziele jak zaraz kogoś nie chukne to bedzie dobrze obeszłam wszystko w koło i nie ma nwet śmietnik sprawdziłam niech ja tylko dorwe tego alkoholika z góry w swoje ręce musze teraz coś na niego wymóżdzyć zeby do końca życia popamietał!!!

Ewi ja nie mieszkam w bloku tylko w takim piętrowym 6rodzinnym domku i każdy musi sobie samemu w piecu napalić i bardzo dobrze tylko żeby teraz otworzyli szybko poczte pod która em przebiera nogami bo wyłaczyli prad i nie może odebrać tych nieszczęsnych paczek a ja mam końcówke drzewa w domu a na strych nie wejde bo zanim wyszedł przynióśł mi reszte z garażu masakra poprostu wcale sie nie dziwie że SCARLECIA ma taki humor jaki ma

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry