• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Witam witam:) Ja dopiero dzisiaj się zarejestrowałam więc muszę w tym wszystkim się rozpatrzeć:) Moje maleństwo ma się urodzić 6 marca, podobno ma to być dziewczynka ale nadal się "ukrywa":) już nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami. Robie się ciężka, przytyłam już 11 kg, a mój mąż mówi na mnie "Wielorybek":( Jest to moja 2 ciąża pierwsza niestety, zakonczyła się niepowodzeniem w grudniu 2010r.
Tymczasem siedzę sobie w domku, mrozik sięga -15 stopni ale słoneczko u mnie cały dzień cudnie świeci.

reklama
Ja startowałam od 59 kg:) A mój maluszek waży 1200. W niedz. skonczy mi się 29 tydz i gdzie tam jeszcze do końca.....
Co to znaczy: "zapraszam do tematów przyklejonych i podania danych do spisu marcjańskich mam" dostałam od taki wpis i nie wiem gdzie tego szukać:)))))) hahaha

Mila u mnie wczoraj tez okorpnie wiało a zaspy do pasa to i bez wiatru sa ;)
Marzena witaj:)
Justys mnie tez brzuch pobolewa i czesto twardnieje,nawet w nocy jak sie przebudze to mam twardy,gin ostatnio mi powiedział ze mam skurcze i wtedy mam łykac nospe.
Własnie M dzwonił ze szef go wygania na przymusowy urlop od 23 do konca roku:(
Ide robic zapiekanke bo głodna jestem;) daleko nie mam bo kuchenka jest za moimi plecami hhihi;)

Olus- Oj Kochana u mnie to się z auta wyjść nie da ani z domu bo by Ci głowę urwało i byś nawet powietrza nie złapała żeby oddychać:) 4 lata temu była taka zima ze jednej nocy nie nadążyły pługi zasp zwijać z drogi na wiatrach i juz o 22 ludzie nei wrocili samochodami do domu na długości całej wioski 4km a rano sie wychodziło ponad płotami które były zasypane a po drodze szło sie po dachach samochodów zasypanych. To było dzień przed Wigilia:)

Fajnie jakby na wigilję był śnieg:) dopełnia on atmosferę:) Ja pewnie będę kursowała między domem, a teściami-i już się cieszę:)(

No to bardzo się cieszę, że na sąsiadkę trafiłam:) Widzę, że bliźniaki będziesz miala:) super, aj tez tak chciałam ale jakoś mężowi nie wyszło:)))))))hahahah

reklama
Własnie wróciłam z miasta moja gwiazda sie w sniegu wyszalała az musiałam jej kupic dodatkowe rekawiczki bo 3 pary zmoczyła ahahhh

wkroczyłam do H&M przez was!!!!!!!!!!!!!!!
ale to co najlepsze juz powybierane wiec zadwoliłam sie zielonymi portakmi i czapunią:-p

ja mam pecha w tej ciazy ze wszystkimi usg i badaniami:angry: mam nadzieje ze tylko przy porodzie nie każą mi rodzić na dworze lub przyjechac za tydzien:-D:-)

Scarlet- uszy do góry ja tez jak widzisz wciaz pod górkę:wściekła/y::wściekła/y:
Ola- gdyby mieli tyle sniegu co w polsce to kleske by ogłosili:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry