• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Olus- u mnie śnieg jest zwiany z tych pól przez halny a przy drogach sa porobione tunele na wysokości pasa bo takie zaspy były:):-)

Trzebiska- spoko- pomieścimy się na pewno:) hi hi

reklama
Witam w ten przepiękny dzień Wszystkie Marcóweczki :) Mam na imię Marzena i jak można to chciałabym dolączyć do waszego forum:) Pozdrawiam

Futrzaku a dostałaś swoje paczki? bo moje właśnie przyszły i troszkę mi się buzia roześmiała:-)

justysia ból brzuszka chyba każdej z nas się zdarza, bo macica rośnie, dzidziuś się porusza i jak ginek przy badaniu nic nie mówi, że coś jest nie tak, to nie masz się czym przejmować

reklama
A ja zaraz zmykam do domciu. Ciśnienie mi dziś wali w dekiel, nie mogę sobie z nim poradzić i stwierdziłam, że wolę wrócić do domciu i zapakować się do łóżka. Jeszcze mnie pewnie czeka awantura z moją kochaną mamusią, która wczoraj doszła do wniosku, że w domu było za spokojnie i odziewanie na noc koniutów (chyba, że się temperatura zmieni na nieco wyższą) ale co tam. Potem już tylko kot pod pachę i łóżeczko :)) I jutro się wreszcie wyśpię!!!! Mam nadzieję. :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry