• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja też juz poczytałam

Hihi Milusia ja nie będe miała bliźniaków a tez 2 do wykarmienia em co rusz tylko chodzi mnie trąca i pyta czy juz jest mleko bo on nie może sie doczekać żeby go zkosztować:) głupol

Ale jestem wsciekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry: dzwoniła babka z kliniki ze spadł snieg dzis nikt do pracy nie przyszedł jutro tez nikogo nie bedzie bo przez cały weekend ma padac snieg i scan mam dopiero w czwartek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja pierdziele co za porypany kraj!!!!!!!!! troszke sniegu spadnie a oni juz panikuja...........

kużwa mam już dośc tych moich popapranych sąsiadów zawsze na korytarzu każdy ma zostawione jakies papucie do szybkiego wylotu po drzewo do garażu no i wczoraj nam dryndła sąsiadka że któryś z sąsiadów porozrzucał nasze po jej ogródku em pozbierał i finito teraz znowu dzwonek do dzrwi znowu znikły tylko tym razem nie wiadmo gdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja pierdziule co za idioci musze sie ubrać i iśc ich poszukać:wściekła/y::wściekła/y:

kużwa mam już dośc tych moich popapranych sąsiadów zawsze na korytarzu każdy ma zostawione jakies papucie do szybkiego wylotu po drzewo do garażu no i wczoraj nam dryndła sąsiadka że któryś z sąsiadów porozrzucał nasze po jej ogródku em pozbierał i finito teraz znowu dzwonek do dzrwi znowu znikły tylko tym razem nie wiadmo gdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja pierdziule co za idioci musze sie ubrać i iśc ich poszukać:wściekła/y::wściekła/y:
Papciu- paranoja...albo dom wariatów tworzy się z Twoich głupich sąsiadów...a potem żyj jako normalny czlowiek wśród takich ludzi. koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Papcia ale jak to w bloku się do pieca podkłada??? Bo nie rozumiem...

Marta fajny regulamin;)

Pinka wczoraj w wiadomościach podawali że w jakiejś angielskiej firmie do pracy przyszli tylko Rosjanie i Polacy bo Anglicy się bali śniegu;) ja kiedyś w Anglii dojechałam do pracy z koleżankami Polkami a tam pustka, portier nas poinformował że z powodu kryzysu pogodowego firma nie pracuje do odwołania haha myślałam że padnę ze śmiechu bo śniegu nie było za wiele:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry