Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja juz czytałam Twoje ostrzeżenieMili;-)
.
A tak na marginesie zajrzyjcie do tematu przyklejonego;-).

dzwoniła babka z kliniki ze spadł snieg dzis nikt do pracy nie przyszedł jutro tez nikogo nie bedzie bo przez cały weekend ma padac snieg i scan mam dopiero w czwartek

ja pierdziele co za porypany kraj!!!!!!!!! troszke sniegu spadnie a oni juz panikuja...........

ja pierdziule co za idioci musze sie ubrać i iśc ich poszukać

Papciu- paranoja...albo dom wariatów tworzy się z Twoich głupich sąsiadów...a potem żyj jako normalny czlowiek wśród takich ludzi. koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!kużwa mam już dośc tych moich popapranych sąsiadów zawsze na korytarzu każdy ma zostawione jakies papucie do szybkiego wylotu po drzewo do garażu no i wczoraj nam dryndła sąsiadka że któryś z sąsiadów porozrzucał nasze po jej ogródku em pozbierał i finito teraz znowu dzwonek do dzrwi znowu znikły tylko tym razem nie wiadmo gdzieja pierdziule co za idioci musze sie ubrać i iśc ich poszukać
![]()