• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Witam z rana.
Noc byla okropna... w ogole nie spalam;/ Kimnelam sie dopiero jak m do pracy wyszedl, po czym obudzil mnie budzik o 7;/ chce mi sie spac ale nie moge... marzy mi sie polozyc na brzuchu... czy ja do konca ciazy juz nie bede sie wysypiac? Jak tak zle jest teraz to co bedzie potem? wrr...
No nic pobuszuje na facebooku, wezme szybki prysznic, sniadanko i do ksiazek sie zabieram... mam nadzieje, ze perspektywa tylu sciagnietych seriali mnie nie zmiekczy:) do tego pewnie mama na skype sie odezwie, skoro corka znow podlaczona do sieci... i tyle bedzie z nauki:) a potem wroci m i mnie zabije ze caly dzien w lozku spedzilam:) proza zycia...

reklama
hej marcjanki! nie wiem czy ktos za mna tesknil ale i tak sie przywitam bo juz dawno tu nie zagladalam...co tam nam w marcowych tematach piszczy? jakies nowe tematy widzialam...milego dnia wam zycze laski!
ONA - tak sie juz o tym wypowiadalam ale tak tylko bakne ze na serio nie moge uwierzyc ze to nie jest refundowane w pl kurcze ja mam ten zastrzyk wlasnie za 3 godz od funduszu zdrowia...
Chociaż ciesze się ze Tobie się udało ;) Buziaczku gdzie Ty mieszkasz w UK?

MASALA - nawet mi nie mow o spaniu na brzuchu- tez strasznie za tym tesknie kazdej nocy sie wierce jak nakrecona az sie M ze mnie smieje ze ciagle sie krece a mi wcale nie do smiechu bo moj maluch mi harce po bokach urzadza i ciagle mnie kopie jak na boku leze wiec nie moge sie ulozyc a jak juz w koncu zasne to mnie potrzeba do kibelka obudzi i potem chodze jak mumia caly dzien......
ONA - niedaleko londynu w buckinghamshire a dlaczego pytasz? ... nio wlasnie z tym zastrzykiem to takie dziwne bo to przeciez o zdrowie maluszka chodzi to wg mnie powinno to panstwo sponsorowac bo sama plac prawie 500 zl to nie malo jak na polska rzeczywistosc i powinnysmy jakies pismo do polskiego rzadu wystosowac - bo ciekawe czy oni mysla tam na gorze ze 1 zastrzyk po porodzie to wystarczy na 100% zeby wszystko bylo ok - oto polska wlasnie...niestety...

Ostatnia edycja:
buziaczek pocieszylas mnie, ze nie jestem sama:) w ogole ja zauwazylam, ze jak juz zasne, a potem sie budze to czesto leze na polowie brzucha... tzn niby na boku ale juz na brzuchu... ciekawe czy ktos wie o co mi chodzi:PP i zawsze sie zastanawiam czy niuni nie udusze...:((

U mnie tak pięknie słonko świeci ze nie mogłam się powstrzymać Wam wrzucić kilka fotek:):) jedna zrobiłam wczoraj (o 15) a dwie dzisiaj, przed chwilka:) widoki ze sypialni:) na polu -10st:)
16122010039.jpg17122010042.jpg17122010040.jpg

MASALA - nawet mi nie mow o spaniu na brzuchu- tez strasznie za tym tesknie kazdej nocy sie wierce jak nakrecona az sie M ze mnie smieje ze ciagle sie krece a mi wcale nie do smiechu bo moj maluch mi harce po bokach urzadza i ciagle mnie kopie jak na boku leze wiec nie moge sie ulozyc a jak juz w koncu zasne to mnie potrzeba do kibelka obudzi i potem chodze jak mumia caly dzien......
ONA - niedaleko londynu w buckinghamshire a dlaczego pytasz? ... nio wlasnie z tym zastrzykiem to takie dziwne bo to przeciez o zdrowie maluszka chodzi to wg mnie powinno to panstwo sponsorowac bo sama plac prawie 500 zl to nie malo jak na polska rzeczywistosc i powinnysmy jakies pismo do polskiego rzadu wystosowac - bo ciekawe czy oni mysla tam na gorze ze 1 zastrzyk po porodzie to wystarczy na 100% zeby wszystko bylo ok - oto polska wlasnie...niestety...

Dokładnie POLSKA... ale są postępy bo On od kwietnia 2011 juz bedzie obowiązkowy i refundowany... a poki co jeszcze nie... ale ja go nawet nie moge dostać ;( to są jaja... a pytałam bo myslalam ze moze w Niemczech bo jak nie bedzie wyjscia to przyjaciel mi wezmie recepte i sprobuje kupic tam... Najgorsze jest ze ciągle o tym myśle i tak mnie to męczy...

a tez tak mam:p tak na polboku leze bo juz na boku tylko to mi nie wygodnie bo kopie jak najety od kilku dni to mi wogole nie daje sie ulozyc do snu czuje go na serio centralnie calutki dzien po ciezkim dniu na nogach chcesz sie polozyc wieczorem a tu klapa maluchowi sie spac nie chce-ale przynajmniej wiem ze jest bo mi spac nie daje-albo on albo siku - i tak na zmiane:szok::-):tak:

ONA - to moze moge ci pomoc go dostac tutaj ja mam cala opieke zdrowotna i dentystyczna za free od momentu poczecia do momentu az maluszek skonczy roczek..jesli masz jakis pomysl to powiedz a moze ci pomoge go tutaj kupic?:tak:nie martw sie bedzie dobrze!
Milu - pamietam taka temperature w bielsku jak w zamrazarce ale fajnie zobaczyc stare strony:)u mnie -3 a wydaje mi sie jakby z -10 bylo...odzwyczailam sie od tych temperatur...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ONA - to moze moge ci pomoc go dostac tutaj ja mam cala opieke zdrowotna i dentystyczna za free od momentu poczecia do momentu az maluszek skonczy roczek..jesli masz jakis pomysl to powiedz a moze ci pomoge go tutaj kupic?:tak:nie martw sie bedzie dobrze!
Milu - pamietam taka temperature w bielsku jak w zamrazarce ale fajnie zobaczyc stare strony:)u mnie -3 a wydaje mi sie jakby z -10 bylo...odzwyczailam sie od tych temperatur...
Buziaczku nie wiem czy cosby to dało, musiałabym Ci wysłac recepte ale to i tak moze nic nie dać... chyba ze w aptece by był albo wlasnie w szpitalu do sprzedania... nie wiem...:confused:

Ona- ale jaja z tym lekiem. Ja tez w pierwszej ciąży miałam konflikt i nawet nikt mi nie mówił ze trzeba coś brać w 28 tyg.ciąży!!
i wlasnie Milutku mogłam tez nic nie wiedziec... a jak juz wiem :( a cos sie stanie to nie wybacze sobie ze go nie zdobyłam... :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ona - kurcze...byłam u dwóch lekarzy i żaden nic mi nie powiedział, a sytuację mam taką samą jak Ty. Nie wiem teraz też co robić, bo następna wizyta za 2,5 tygodnia a wtedy już będzie za późno..;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry