Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze, ja nie wiem, co Wy przeżywacie na co dzień, ale pod koniec listopada leciałam do UK. Latam co najmniej z 16 razy rocznie - raczej dużo, ale pierwszy raz leciałam tanimi liniami lotniczymi. I czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam! To był koszmar!!! W życiu tak bardzo nie wstydziłam się za rodaków - normalna patologia. Chlanie na umór jeszcze na lotnisku, chlanie na umór w samolocie, chamskie zachowania w stosunku do obsługi samolotu, wielcy mieszkańcy UK, którzy nie umieli słowa po angielsku zamienić. Dramat, dramat i jeszcze raz dramat!Harsh, Pinka... skad ja to znam... patologia jednym slowem... a nie macie wrazenia, ze najwiekszy obciach jest na lotnisku? albo w samolocie?
White Collar jest super! Nieznany u nas w zasadzie serial, a naprawdę fajny. Polecam też Fringe (leci teraz 3 sezon) i Flash Forward (dopiero jeden sezon, ale za to jaki!!!!). Jestem świeżo po obejrzeniu pierwszego sezonu Boardwalk Empire (u nas tłumaczone na Zakazane Imperium) - moim zdaniem produkcja roku!!! Fenomenalny serial!!!!!Futrzakowa to jak juz Housa obejrzysz to polecam Dextera albo Chirurgow w sumie White collar tez calkiem fajny

i mówi do mnie tak:
:-)
myslałam ze padnę do teraz brzuch mnie ze smiechu boli