• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Kurcze ja nigdy nie miałam z tym kłopotów a teraz do apteki to mam 10 km najbliższej wiec doopa:( ale chyba sobie kupie jutro na zapas a dzisiaj będę zdychać:(.........

reklama
Pinka, kto jak kto, ale ty się chyba nie będziesz przejmować wsiowymi plotkarami? :) niech zazdroszczą, miej ludzi w nosie, nie możesz się ze wszystkim chować, bo ktoś ma z tym problem... przestępstwa nie popełniasz, grzechu też nie, olej to towarzystwo, nie mają własnego życia, to obgadują, tak jest wszędzie.

Milutek u mnie na zgagę najlepiej mleko działa takie cieplutkie, samego nie przełknę, ale z musli już zjem zawsze pomaga. A ostatnio coraz częściej zagulec mnie męczy ....:-(

a ja właśnie zajadam się budyniem:-D trochę was poczytałam co naskrobałyście gdy ja się męczyłam w pracy:-) o tak....dziś to była męczarnia...nic nie szło jak powinno...
...trochę poskikam po necie i zmykam oglądać House-a :-)

a przede mną ciężki weekend... bo i prezenty świąteczne do kupienia(choć dzis już część kupiłam:-D) i uszka i pierogi i pierniczki do zrobienia...

Pinka, moi znajomi kupili sobie dom w Anglii to niektorzy na nich stad dzwonili do urzedow w Polsce, no bo moze akurat udaloby sie cos popsuc....
Chyba mi jeszcze nie przeszlo po tym przejsciu z tymi Polkami w przychodni ;) A w ogole to chce jeszcze powiedziec: dziewczyny, nie pozwalajcie swoim mezom, facetom - w ogole partnerom,na wyjazd do UK,bez was, bo to co ja widzialam...to co wyrabiaja sie normalnie w glowie nie miesci. Co jeden to glupszy.

I wiem, ze to moze glupio brzmi, ja nie czuje sie gorsza czy lepsza, ale nawet jak Pinka ostatnio pisala... Co widze naszych rodakow to patologia wieksza od poprzedniej.

Milutek- zgaga to jest moje drugie imię:tak::tak: z domowych rzeczy to staram sie pic miete,albo jem lub pije wszystko co lodowate:tak::tak: a z leków to gaviscon w płynie

ja wiem juz po czym mam zgage jak zjem za ostro,tłusto lub tez bardzo smazone i na dodatek w mega ilosciach to wtedy masakra:szok::szok:

Koncia- no niby sie nie przejmuje ale wiesz jak jest dzis da ci ciuszki a za 2 miesiace opierdzieli ci dupe:happy2::happy2: takie tu sie ma kolezanki............

Harsh- no własnie ja to sie nawet długo nie przyznawałam ze to jest nasz sklep dopiero jak zaczełam po pół roku w nim pracowac to pomału ludzie sie kapneli..........

a tak nic nie mówiłam bo nie chciałam miec nowych kolezanek ze wzglendu na kase rozumiesz????

do teraz jak mam sie z kims poznac to meeeeeeeeeega dystans

Ostatnia edycja:
reklama
co do polaków za granicą to znam dwa przypadki jaki to polak potrafi być:
- mojego taty przyjaciel jest ordynatorem onkologii na cały stan(nie będe pisać jaki:-D) ... no i mówi że jakiekolwiek przykrości czy podłożone świnie to właśnie od Rodaków...
- mojego sąsiada brat jest w Kanadzie... i żyje na prawdę dobrze i dostatnio... na pytanie jak mu się udało bo przecież nie wielu udaje się aż tak daleko zajść ...odpowiedział bez wahania "nie trzymałem z Polakami"

przykre ... ale duża część Polaków ma problemy z zazdrością... taką chorobliwą... "ja nie mam to ON też nie będzie miał" ... dobrze że wszyscy tacy nie są ...choć trzeba uważać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry