• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

o matuchnooooo! umieram:P
Oczy chciały i narobiłam klusek ziemniaczanych - gar jak dla pułku wojska..z boczusiem, cebulka i kapustką...mrrrr:>:> zjadłam cały talerz, powtarzam - CAŁY! taki że aż kluski spadały:P zaraz umrę z przejedzenia ale co mi tam, jaka to będzie piękna śmierć:P miałam wczoraj lekki zastój z BB bo mój syn postanowił, że chce sobie pobrykać - brzuch latał w jedną i w drugą stronę, zupełnie jakby ze środka chciał wydostać się mały kosmita <wow> nawet emek nie mógł uwierzyć w to co widzi! leżałam tylko i prosiłam żeby robił to trochę delikatniej, a z drugiej strony cieszyłam się jak wariatka, że taki aktywny bobas jest:)

PApcia - ja jeszcze tylko o tej poczcie - absolutnie nie winie Pani w okienku za to, że moje listy czy paczki idą tyle czasu, ale...Pan listonosz to z tym listem poleconym w skrzynce to trochę przesadził...no a tego samego dnia koło godziny 19 przyszła Pani z paczką. Strasznie się ucieszyłam bo myślałam, że paczka już dawno zaginęła, na co Pani mi mówi: "nie nie, przyszła do nas jakieś 4-5 dni temu, ale mi się z jedną paczką nie opłaca do Pani jechać" <lol>?????!?!? ciekawe co by było gdybym mieszkała gdzieś w lesie.. hmmm...

No nic, wszystkie mocno ściskam, Miluuuu zaś szczególnie bo należą Ci się kochana ogromne brawa za to, że jesteś taka dzielna!

reklama
Czesc Dziewczyny!!
Wrocilam, nie bylo mnie kolo miesiaca:( Najpierw wizyta w Pl, szpital a potem powrot do Edinburgha i dalszy ciag problemow z internetem... Czekalam na to zeby zainstalowali go w naszym nowym mieszkaniu poltora miesiaca!! SZOK!!
Wybaczcie wiec ale nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci chociaz bardzo bym chciala.
Jestem tak podjarana stalym dostepem do internetu, ze az wstyd:) Nadrabiam zaleglosci i sciagam wszystkie zalegle seriale, ktore ogladalam:P Maz krzyczy, ze nas zamkna:PP Jakos to przezyje:)
W ogole dzis caly dzien tak mnie brzuch bolal, ze myslalam, ze znow na pogotowiu wyladuje... ale po trzech nospach przeszlo... mam nadzieje, ze juz nie wroci... Z Mala chyba wszystko ok, biorac pod uwage jej harce na moich zebrach... juz sie nie moge doczekac marca, pewnie jak kazda z Was...
Ale jestem ciekawa co sie u Was zmienilo przez ten miesiac...:)
Pozdrawiam

Witaj Masala na ziemi szkockiej :)

Mam samochod z hamulcami :) Moja biedroneczka kochana. Tesknilam za moim mesiem bardzo :) Dzis dzidziusia przewiozlam autobusem, padal snieg z deszczem, od przystanku do szkoly spory kawalek mam, wiec zmarzlam strasznie. W nocy juz sie slabo czulam. A teraz ledwo co przelykam sline. Gardlo mnie boli. Ale mam nadzieje, ze jeszcze jutro i odpoczne. Dzis Egzaminy mialam, w sumie 3. Chyba spoko bedzie.

Ide odpoczywac, a wlasciwie to musze znalezc prezent dla chrzesnicy.

Papcia ja tez czekam na paczki z allegro bo niektórzy sprzedawcy nie mieli opcji kuriera. Nie śpieszy mi się ale ciekawe gdzie one są bo kurierskie mam już chyba z tydzień!!!

Ma ktoś przepis na dobre i ładnie wyglądajace ciasto cappuccino??? Bo mi się właśnie taki zamarzyło:) albo milky way;)

Ostatnia edycja:
Pestusia- to sie napracowałs kobietko nie ma co ja w tym roku prawie nic nie robie wsio gotowe bo najzwyczajniej w świecie nie znajdę czasu jeszcze siły w 30 tygodniu ciazy:-p
Masala- Welcome tylko nie oszalej z wrażenia hahah bo tu sie duzo dzieje ahhah

Bosa- tą sztacheta to rozbawiłaś mnie do łez hahaha czyli preferujesz zneczulenie ogólne ahhahh ,a wiesz co ja bym sie wcale nie zdziwiła gdybys urodziła sn i to bez znieczulenia.........poczekamy zobaczymy;-)

a ja znów bym cos zjadła przeciez to jest jakieś nienormalne!!!!!!!!!!!! ledwo co opierdzieliłam ciacho gruszke marchewkę juz mnie nzów na cos kreci:eek::eek: chyba samą wode zaczne pic

Ewi, przepis na odpowiedznim watku.
Pinka, toCie ladnie wzielo na jedzenie. Ja sie boje, ze tez tak bede miala jak bede miala teraz 2 tyg wolne i bede chciala paszcza caly czas ruszac.

Ale mnie gardlo boli :( jedzenie dobrze drapie, ale nie moge caly czas zrec. Wypilam mleko z miodem. Wezme paracetamol pozniej.

reklama
Się chyba za bardzo pochwaliłam ze dzień na luzie. Właśnie wróciłam z trasy: siostra prosiła żebym z nią podjechała do lekarza bo siostrzenicy coś wyskoczyło na wysokości żuchwy...i do policji po notatkę zdarzenia żeby zgłosić szkodę do PZU bo tam jest gościu ubezpieczony. Lekarz tylko skierował nas do dentysty z mała a ze mamy godzinę jak mamy to zostało nam to na jutro. Wszystko by może jeszcze inaczej wyglądało i się toczyło gdyby nie to ze w busie eMka przegląd się dzisiaj skończył wiec jej autka nie może pożyczyć bo go nie będziemy robić skoro eM siedzi na zwolnieniu a 100zł droga nie chodzi. Ona auto skasowane, drugie ma koła rozjechane i wyjazd nim na drogę byłoby samobójstwem.
Niby możecie pomyśleć ze mogłabym jej moje pożyczyć ale eMek umarłby z nerwów, strachu i zresztą sie nie dziwie bo nie jest to autko za 3tys.jak jej :( głupia sprawa. Nie znać auta a warunki na drodze dramatyczne wiec wole z nią tu czy ówdzie podjechać!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry