• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Harszka nie ma, że nie dostarczą! Ciężarnej?? Dźwoń i mają być w pół godziny, bo inaczej każesz im jeszcze przed domem odśnieżać ;))))

Koncia śliczne oczka ma Wasz synek :D

U nas dzisiaj nie pada śnieg, nie wieje, nawet nie mrozi aż tak strasznie - piękna pogoda na zakupy, prezenty.. Ale ja kompletnie nie jestem w formie, łydkę mam zmasakrowaną od nocnych przykurczy i boli :/ Byłam u dentysty, po rozwierceniu - do kanałowego buuuu.. Teraz schodzi mi znieczulenie i boli mnie pół paszczy :/ A do tego jestem masakrycznie głodna, a muszę czekać aż zejdzie ech..
Mój eMek zamknął mnie w pokoju, bo myje okna i żeby mnie nie owiało ;)
Normalnie mu chyba pamięć wraca jak widzi, że ze mnie nie ma pożytku, chodzi i wymienia co jeszcze trzeba zrobić hahaha Zawsze to ja o wszystkim pamiętam, ale dzisiaj to naprawdę jestem flak :/ A mieliśmy po choinki jechać, no zobaczymy..

Ps. Idę robić obiadek :D Będzie tradycyjnie: ziemniory z koperkiem i kefirem, schaboszczaki dla eMka, dla mnie sojówki ;) i surówka i ogórasy i jajo sadzone :D

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczynki:-)

Tęskniłyście?;-) potrzebowałam odpoczynku od komputera;-)

Zrobiłyśmy dziś świąteczną niespodziankę dla najbliższych, pochwalę się efektem.:-)

Teraz poczytam zaległości i postaram się coś popisać:tak:

a ja juz w pracy zasiadłam do kompika z moimi chrupeczkami kukurydzianymi jak niemowle sie czuje ahhah.............

madzikam- a co to za niespodzianka???????

Malinka-a kto powiedział ze baba musi robić wszystko chłop tez niech troszkę okienka pomyje ahhah

My mamy chwilkę przerwy- posprzątałam raptem sypialnie, resztę ciuszków dziewczynek i padam na pyszczek. Została mi jeszcze łazienka na gorze....buuuuuuuu eMek poszedł mi barszczyk zagrzać...wypije i mykam do tego sprzątania bo się już ciemno na polu robi..o i snieg nawet u nas sypie..

Pinka ostatnio z kumpelą się zgadałyśmy o naszych mężusiach, że im to trzeba wszystko wyjąć, położyć na widoku, zadzwonić z przypomnieniem, a i tak zapomną hahahahahaha więc dzisiaj się zdziwiłam, że mój mężu wymienia co zostało do zrobienia ;) Okienka umył i pozmywał po obiadku :) Lubię nasze wspólne weekendy, bo można wyluzować i zwolnić tempo :)

Mila uważaj na siebie :*

Jedziemy wybrać te choinki wreszcie :D

Ale mi dziecko wyszło w tym programie! Okropne!!! Czoło na pół twarz a ani M ani ja takiego nie mamy! Uśmieliśmy się z M z naszego i innych dzieciaczków do łez...

Kupiłam sobie tunikę do getrów na święta żeby jakoś się prezentować... Później zakupy spożywcze i padam z nóg. Brzuch mnie boli i wszystkie kości...

Bosa ale ekskluzywny kawalerski, szok. Napis najważniejszy haha

reklama
dziewczynki za granicą ciekawie bardzo poczytać Wasze spostrzeżenia:tak: ja wybywam z Polski tylko w celach turystycznych i nie znane mi tamtejsze realia dlatego większość rzeczy mnie szokuje. Czy tu czy tam zazdrośni się znajdą, których zaślepia chciwość i nie starcza wzroku by spojrzeć dalej i zobaczyć, że do wszystkiego doszło się ciężką pracą:tak:

scarletka/katjusza to ja mam dla Was propozycję! wybierzcie się jutro na Rynek na kiermasz i pośpiewać kolędy:-) chyba, że już wszystko u Was ok, o czym się dowiem jak dobrnę do końca;-)
My mieliśmy jechać ale za duży mróz i nam się nie chce.
katjusza a Ciebie proszę o wyjaśnienie związku pomiędzy głaskaniem brzuszka a skurczami macicy...interesuje mnie to bardzo

papcia jakieś wwariatkowo u Was:cool: na pocieszenie napiszę, że nie mogliśmy przekopać wody od sąsiadki bo...."się jej ziemia wymiesza":-D parapety są wszędzie!

marzenka witam:-) ja też w sumie nie tak daleko Ciebie;-)

pinka a zaraz zaraz się pochwalę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry