• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

Masala, pewnie ja Cie zarazilam :(
nie spalam od 2 dzis. Nad ranem chwile zasnelam, ale zaraz m.do pracy wychodzil (na nadgodziny poszedl, Victor dumny z tatusia ;) wiec wstalam i ja w razie jakby kot wrocil, to trzeba mu drzwi otworzyc. Wysprzatalam juz dom, jeszcze pranko tylko sie dopiera i ide odkurze samochod, bo az wstyd, ze mam tak brudno. A potem na jakies zakupki szybkie,bo reszte dnia chce spedzic pod kocykiem. moze jakis film? Ogladalyscie cos ostatnio? O kurde! chyba mam zalegly odcinek Desperatek do obejzenia :)
Ten paracetamol w miare mi pomaga, ale zaraz poczytam ulotke tego lepsipu.

reklama
Witam sie i zaraz zmykam;)
Sniadanko zjedzone ,teraz pora na spacer z psem i zaraz mama wpadnie na włosy;)

Aaaaaaaaa donosze ze moja znajoma ta co miała miec trojaczki urodziła 14grudnia dwie dziewczynki i chłopaczka,waga od 900g do 1100g,Wiktor,Oliwia i Kamila;) a termin miała na marzec;)
Miłego weekendu robaczki.paaaaaaa:)

No i doopa ze sprzatania samochodu, snieg pada. Extra. Sniegu dawno nie bylo.
A wypilam ten lemsip. na ulotce bylo napisane,zeby skontaktowac sie z farmaceuta. Ale nie mam problemow z cisnieniem, puchnieciem itp. Zaszkodzic nie powinno, a noz widelec pomoze. Na wszystko jest. Oby pomoglo.

Ide obiadek przygotuje zaraz. Dzis mielone z ziemniakami i salata, albo jakies klopsy zrobie.

czesc gwiazdy

ja juz po sniadanku dzis lekko płateczki i grzanki z konfikturka jagodową:-p

od 4 spac nie mogłam mąz twierdzi ze załatwi mi gdzie prace na nockę bo po co mam sie męczyć hahaha

trzeba obiad zrobić dzis pomidorowa i Naleśniki z serem.......juz mi slinka ciekine:tak:

Matko! Dziewczyny, ten Program jest straszny! To znaczy...zrobilam to cos...I mi pokazalo dziewczynke MEGA podobna do siostrzenicy K.!

Witam się weekendowo. Wstaliśmy dopiero przed 10. Masakra:):) i od razu południe:)
Właśnie przyjechał teść nanieść nam drzewa, węgla i odśnieżyć wjazd. A ja sobie sprzątam pomalutku sypialnie:)
:ninja2::ninja2::ninja2:

Ostatnia edycja:
reklama
Poczekaj, jak Cie tam w tym Edynbra zasypie :P
M. i jutro do pracy idzie :) no prosze jaki pracowity tatus mojemu dziecku sie trafil :)
Za to mamusia mojego dziecko zdycha. Mam nadzieje, ze bardziej mnie nie rozlozy. Bede walczyc! ide ziemniaki obiore.

A w ogole to maja ten temat zamkniety i robia jakies tajemnice bez przerwy, nooo. Foch!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry