• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

mi wyszedl taki maluch ze az strach sie bac! dobrze ze to nie prawda:) a co do skurczy to pare tyg temu sie 3 razy w nocy prawie z placzem obudzilambo tak bolalo...ale od tego czasu nic...i oby tak juz zostalo zebra mi wystarcza!

reklama
Ależ mi pyszne babeczki wyszły!!! Wsunęłam jedną, ale mogłabym wszystkie. No może nie wszystkie, ale ze 3 na pewno :-)

I tyle by było ze słodkości na dzisiejszy wieczór, bo M. właśnie się ubiera i jedzie z przyjacielem 30 km po jego narzeczoną, która się delikatnie mówiąc nawaliła na Wigilii firmowej i trzeba przywieźć i ją i jej samochód. Wrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

Poza tym właśnie dostaliśmy zawału łamanego przez dziki atak śmiechu, kiedy M. odebrał maila od świadka ślubu kolejnego przyjaciela, w którym ten zachęca do wpłat po 1000 zl na rzecz wieczoru kawalerskiego. W programie m.in. jazda ekstremalna jakimś Peugeotem (ale z naklejkami, że wieczór kawalerski ;-)) i rąbanie przerębla. Kurcze, no poświęcę się i im zafunduję jazdę ekstremalną Skodą Octavią i rąbanie przerębla na kanałku koło naszego mieszkania Gratis!!! Na głowy poupadali, chol...ra!

Buziaczek a bierzesz magnez? Ja tak to ile? Bo ja tez tak miałam a brałam 1x a teraz biorę 3x i jest super:)

Bosa- ale czad z tym wieczorem kawalerskim- normalnie aż eMkowi to przeczytałam to pękał ze śmiechu ze za 100zł od głowy to tu niech przyjadą on ich przewiezie:)i zrobi im szkole przetrwania:) hi

Ostatnia edycja:
Malina a skad wiesz ze to hiksy-briksy?ja nie mam jeszcze skurczy ale mam dretwienia i mrowienia,okropnosc

Tak myślę Olka, bo wcześniej nie miałam nic, twardnienie brzuszka to już mi się zdawało, że coś się dzieje, ale dopiero jak mnie skurczyło, to wiem, co to skurcz ;) Brzuch o połowę mniejszy, calutki twardy jak kamień i ciałko dziecka możesz wyczuć pod skórą wszystko gdzie co ma, chwila tak i puszcza, nie boli, ale męczące strasznie, jak zwykły skurcz :)

Bosa czy oni powariowali?? Pewnie wszystko na gotowo, faceci to żadnej inwencji - wszystko kupić i wynająć ;)

Milusia śliczne Wam wyszły księżniczki :D

Malina to ja chyba tez je mam,w nocy czesto jak sie obudze to mam brzuch bardzo twardy i taki inny niz zwykle ale potem przechodzi,a jak dotykam tam gdzie jest twarde to boli....

No dziewczyny, ale nie możemy zapominać, że za te marne 1000 zł by mieli NAKLEJKI NA SAMOCHODZIE, ŻE WIECZÓR KAWALERSKI!!! Normalnie sikam ze śmiechu!!!
M. właśnie wyszedł po narzeczoną kumpla. I na odchodnym stwierdził, że to dopiero może być niezła szkoła przetrwania: najpierw oblodzona droga, a potem użeranie się z nawaloną laską, hihi! I to wszystko jedynie za cenę benzyny na dojazd ;-)

Witam się i ja

Ja od wczoraj podczytuje ... Jakoś w tą pogodę weny brak :-( Ale choróbsko zostało pokonane - *spam* pomół - czy jak ten czosnek w płynie się nazywa ...

Pozdrawiam i uciekam spać

Olka takie uczucie jakby Ci się nagle zassał cały brzuszek? Twardnienie to jak stoimy albo się przemęczymy, ale skurcza to się chyba nie da pomylić :) Mnie złapało zawsze po obudzeniu.. Ale to dobre znaki, o ile nie boli i za często się nie powtarza ;) Macica ćwiczy i się przygotowuje do porodu :)

Ps. Dzisiaj jeden kumpel z pracy mi zaoferował, że jak mój eM, by miał problem z dotarciem na porodówkę z dalszej trasy (bo mnie to strasznie martwi muszę się przyznać), to mam dzwonić do niego hahahaha bo raz już do przechodził w czerwcu i wie o co kaman ;)

reklama
MILU biore tylko taki wiesz podstawowy zestaw witamin dla ciezarowek i polozna mi tez powiedziala ze to wcale nie musi byc brak magnezu tylko po prostu przemeczeni nog bo akurat wtedy mialam taki dlugi tydz w pracy i ok 50 godz tyg na nogach bylam - i chyba miala racje ci powiem bo teraz normalnie bracuje jakies 25 godz / tydz i nic juz takiego mi sie nie dziej ..po prostu brzuch mi zaczyna dawac po lydkach i to temu... ciezar..a ja mala jestem i to styka zebym padla szybko...niestety...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry