• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
No i niestety znowu mam zgage ale juz sie kapłam po czym. I wczoraj i dzisiaj zrobiłam sobie raptem po 2 łyki pepsi:( po tym mnie zaczeło palic:(

Niemożliwe!!!! Ja piję evre day i jest super :D

Jak u Was ze skurczami?? Mnie pierwszy złapał w łydkę dzisiaj w nocy i myślałam, że odfrunę, w ciągu dnia jeszcze 2 razy mnie chyciło :/ Biorę się za picie magnezu!
No i miałam już dwa hiksy-briksy i to zawsze nad ranem po przebudzeniu..

no nic... eMek jeszcze nie wrócił z koszykówki... a ja już padam na ryjek... a zapowiada się taki męczący weekend... gruntowne sprzątanie + lepienie uszek i pierogów i może uda się jeszcze zrobić pierniczki. Idę spać. dobranoc Marcóweczki! Udanego weekendu i nie przemęczajcie się za bardzo:-)

To nasze dziewczyny:):-D:-D:-D

b.JPGa.JPG

reklama
Futrzak w nocy tez sie nie przemeczaj;)kolorowych snow:)
Malina a skad wiesz ze to hiksy-briksy?ja nie mam jeszcze skurczy ale mam dretwienia i mrowienia,okropnosc
Bosa ja tam nic nie sugeruje;)
a ja nie moge zrobic fotek naszej dzidzi bo nie mam zadnej fotki z nami:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry