• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Babeczki w piekarniku, a Marcóweczki na stronie makemebabies.com robią sobie dzieciaczki ;-) Pytanie tylko, czy robią te dzieci z mężami, czy z dostępnymi na stronie gwiazdami ;-) Przyznam szczerze, że mnie kusi zrobić sobie dzieciaczka z Bradem Pittem :-)

a mi ta strona nie działa:-( zwiesza mi przeglądarkę... kurde... zaraz zacznę przeklinać nowego kompa ...przesiądę się na mojego wiekowego lapcioka :-D tam na bank ujrzę swojego synka:-D

geberalnie to jakaś ściema:-D bo na prawdę dałam zdjęcia bardzo niereprezentatywne i w sumie mało portretowe :-D

i wyszła kaczuszka pulpecik:-D
aaa.jpg

Futrzaczek, Malinka - cudne Wasze niuńki. A Jasiek ma niesamowitą czuprynę!!!
A ja muszę jeszcze poszukać, bo gdzieś mam zachomikowane zdjęcie córci, którą sobie zrobiliśmy z rok, czy 2 lata temu. Muszę koniecznie odnaleźć!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry