• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Mnie często dolał brzuch z dwóch stron, tak jakby w okolicy jajników. Jak wstawałam z łóżka albo krzesła- lekarz mi powiedział że to więzadła się naciągają, ale lepiej sprawdzić u lekarza. Pozdrowionka

Pinka no tak zapomniałam;) dawno już tam byłam hehe, ale te truskawki to sama chemia, pracowałam przy nich kiedyś dopóki nie dostałam alergii i szok co oni tam dodają i ile...

Pinka no tak zapomniałam;) dawno już tam byłam hehe, ale te truskawki to sama chemia, pracowałam przy nich kiedyś dopóki nie dostałam alergii i szok co oni tam dodają i ile...

to prawda w marketach to sama chemia ale jezdzi taki dziadek po osiedlach ze tak powiem z warzywami i owocami bo skubaniec ma szklarnie i czasami ma takie słodkie truskaweczki;-))))

witam sie z wami wczoraj bylam u nowego gina i jest ok ale najgorsze przezylam dzis schodzac ze schodow upadlam na tylek i potuklam starsznie kosc ogonowa ledwo siedze i chodze a ja w H&M upolowalam dzis sporo fajnych ciuskzow dla Emilki byly tez ciazowe przecenione ale nic mi sie nie podobalo

Tak jest Ewi słodkie nicnierobienie :DDDDDDDD

Pinia ambitnie!! Powodzonka :* Ja wymiękłam głównie ze względu na opuchnięte nogi, wieczorem wyglądam jak słoń, takie klocki mam, a gdzie jeszcze prawie 2 miechy...... Ręcę też mi puchną tak, że rano nie mogę paluszków złączyć :/

m02051991 witaj nowa marcjanko :) szczerze? to chyba niemożliwe, żebyś tylko 2-3 kilo przytyła do 28 tygodnia :O Same cycki, krew, woda, macica, wody płodowe, dziecko - to spokojnie z 4-5 kilo :/ Ja nie wiem.. Nie mam wstrętu do jedzenia, więc nie wiem co to znaczy hahahaha

Masalka spoko, mnie tylko w prawym dołku ciągle bolało, piekło i kłuło, w lewym to może z raz albo dwa ;) No ale Jasiek sobie ewidentnie tę prawą stronę upodobał, bo wciąż tutaj siedzi ;) I nic nie pomagało, kompletnie nic.. W ostateczności apap łykałam jak już się ruszyć nie mogłam..

Ewe bidulo, niech Ci Twój facet wymasuje ;)

Malina licze na to, ze macie racje i ze to Mloda szaleje... chociaz kopniaki widze na calym brzuchu wiec to zeby siedziala z tej lewej strony wydaje mi sie malo prawdopodobne... sama nie wiem...
AA i wierze, ze nowa kolezanka tak malo przytyla bo ja tez mam tylko +3 na wadze... swoja droga to chudna mi nogi i tylek:P wiec pewnie z jednych rejonow mi tluszcz w inne sie przemieszcza:P

reklama
malinaa jelsi chodzi o kilogramy to niestety tylko tyle,za to ja sie coraz szczuplejsza robie. podczas pierwszej ciazy mialam podobnie z tym ze moglam jesc tylko owoce a teraz nawet to mi nie smakuje. z moja Kornelka w ciazy przytylam 10 kg a prawie 9 urodzilam za to po ciazy podczas karmienia piersia tyje i to nie malo bo ostatnio az 10 kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry