• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Malinka to chyba już "świętuje" koniec pracy :-D pewnie o 16 dostała przypływu energii i buszuje po sklepach :-D

Kochana niestety od rana męczą mnie dziwne pobolewania w podbrzuszu i wolę się nie ruszać z chaty, nawet dentystę odwołałam :/ Chyba chodzenie 5 dni w tygodniu do pracy powinnam sobie odpuścić już dawno ;) Na szczęście brzuch ani nie twardnieje ani się nie stawia, więc nie panikuję :) Wydaje mi się, że Jasiek zmienia poziszyn (w końcu w 32 tyg już powinien być skierowany głową w dół) i dlatego mam tak pokiereczowane flaki, że aż pobolewa :p

Mężuś znowu na noc jedzie, więc nadrobię Wasze pisanie w 100%..

Dziwnie mi się wszystko w pracy chowało do szafki, wysłałam już życzenia, pożegnałam się z ludźmi, nawet kolega z pokoju miał nietęgą minę, że sam zostaje.. Będę chyba za nimi wszystkimi tęsknić hahahaha ;)

Kompika zabrałam i mogę mieć póki co, więc będę na bieżąco już na BB :D

Kochaneeee niose nowine.... !! Mam Mam Mam Mam Zastrzyk!! Udało mi sie załatwić Immunoglobuline Anty D ;)))) Az nie wierze... i aż we Wrocławiu... Do 10ciu dni powinna być ok. 440 zł !! Ale odreagowałam psychicznie... tydzien czasu wszukałam... wszystkie Opolskie Apteki obdzwonione i nic... i chyba z 40sci we Wrocku i w końcu się trafiłaaaa !! ;) Uff przynajmniej do końca ciązy bedę spokojniutka ;) Ajjj z konfliktami hehe ...:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::-):-)

I tak czytałam piszecie o tej pięknej pogodzie... to z za okna wygląda cudownie tez bym sie rzuciła w ten snieg a zwłaszcza Milutku w Twoich okolicach... bo tam to dopiero widoczki :D:-)

Marzenko witam Nową Marcóweczkeee :)

Chyba mnie rozlozy :(
nie wiem czy najesc sie tego czosnku, chyba sama z soba nie wytrzymam w nocy :(
Moze zaryzykowac i wypic saszetke magicznego napoju na przeziebienie co mi zawsze pomaga?

Malinkaaa... no kochana tyle czasu popracować to dopiero Aktywna Mama ;))) Teraz odpoczywaj sobie ... a tak wogole 32 gi tydziennnn :szok::szok::szok: PIĘKNIE :) ale ten czas leci....

Dziękuję Kochana :* Ja znowu nie taka aktywna, miałam już w ciąży dwie przerwy, pierwszą 3tyg (lipiec/sierpień) i drugą 4 tyg (październik/listopad), a teraz już definitywnie koniec!

Witaj Marzenko :*

Aga nie pij, szkoda Maluszka :/ Poszukaj w necie czym można zabić zapach czocha, wydaje mi się, że coś gdzieś mi się obiło o uszy..

Ps. Powoli nadrabiam tygodniowe zaległości na wszystkich wątkach, ale i tak ogólnego boję się najbardziej - 30stron ;p

lalalalalalalalalalalala może eMek nie będzie musiał nigdzie jechać lalalallalalaalalala jeszcze czekamy na tel ;))))

Malinka to teraz tylko błogie lenistwo, zakupy, odchudzanko portfela;) hehe

Agacina jeśli to nie na alkoholu to pij jeśli pomaga bo nie ma co się męczyć;)

Ona najważniejsze że się lek znalazł i teraz bez stresu:)

A moje małe sie chyba przewróciło bo jakieś mocniejsze stukotanie na górze i tak myślęże to raczej nie raczki tylko już nóżki;)

reklama
a mnie sie znów knedli z truskawkami zachciało:tak::tak: i jeszcze kiełbaski jakieś zgrzanej białej albo polskiej:tak::tak: tylko musze jeszcze poczekac az wróce do domu bo w sklepie nie mam jak sobie zgrzac:-D:-D a do tego czasu musze sie czyms zajac by nie myslec o jedzeniu ahha

Malina- no to juz masz wolne ja chce pracowac do konca stycznia to bedzie 36 tydzien ale czy dam rade tego nie wiem bo skurcze juz dzis mam takie ze jak siadam nawet na krzesełko to wszystko mnie w srodku boli:szok::szok:

Ona- no to super ze ci sie udało przynajmniej teraz bedziesz spokojniejsza juz...........

agacina- a co to za magiczny srodek ktory chcesz wypic??????? zeby wam nie zaszkodził......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry