• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Aga nie pij, szkoda Maluszka :/ Poszukaj w necie czym można zabić zapach czocha, wydaje mi się, że coś gdzieś mi się obiło o uszy..
Zucie pietruszki, ale nie dziala, bo wyprobowalam na poczatku ciazy jak cierpielam na przeziebienie rowniez. 2 dni myslalam smierdzialam...

Pinka, to lempsip. Zawiera to to paracetamol. Ale jak bede chciala wypic, to M. na pewno mi nie da :( polopiryna tez odpada. Wzielam paracetamol. Wypilam mleko z miodem.
Glupia pogoda :( mam nadzieje, ze ten snieg z Anglii nie przyjdzie do nas.

Btw. ma ktoras przepis na sledzie pod pierzynka? M przytargal dzis caly kilogram i musze je na cos przerobic w swieta.

Kupil mi tez paczka :( takiego z polskiego sklepu :( a ja juz przypominam paczka :( juz bym chciala urodzic i znowu sie odchudzac. Ja to sie wiecznie odchudzam ;)

Pinka czytasz w moich myślach:-D:-D jeszcze przed chwila myłam podłogę w kuchni i tak sobie myślę: ''ale by się knedle z truskawkami zjadło'':-):-)
Ona ciesze się razem z Toba;-) kto szuka ten znajdzie:tak:

hej dziewczyny
mam na imie marta,do tej pory udzielalam sie tylko na forum mojego miasta ale dzis postanowilam odszukac tez mamuski ktore maja podobny termin porodu.
moj bobasek wstepnie ma przyjsc na swiat 17 marca.niestety jeszcze nie wiem jakiej plci bedzie dziecko:no: piszecie tu o swoich zachciankach ciazowych a ja mam takie pytanko czy ktoras z was ma moze wstret do jedzenia w ciazy?ja w zasadzie nigdy nie jestem glodna i jesli juz cos jem to poprostu dlatego ze sie zmuszam.coprawda polozna uspokaja mnie ze wszystko jest ok i dziecko rozwija sie normalnie.jednak chcialabym wiedziec czy ktoras z was tez ma takie objawy?:confused::confused:ja od poczatku ciazy przytylam tylko troche ponad dwa kg i troche mnie to martwi.:baffled:

Ostatnia edycja:
Ja dopiero co obiad zjadlam, bo em dzis pozno z pracy wrocil... ale jak was czytam to na te truskawki tez bym sie skusila...

W ogole strasznie sie martwie znow mnie brzuch nisko z lewej strony boli.... ale wyjatkowo skurczy nie mam... dziwny ten bol...mam nadzieje, ze to cos tam sie rozszerza a nie przedwczesny porod albo inne dziadostwo:(( z drugoej strony czy moze sie rozszerzac tylkoz jednej strony? i czy wtedy jak sie lezy albo siedzi jest lepiej? Miala to ktoras z was?

m02051991 witaj ;) niestety nie wiem jak inne mamunie ale mnie od jedzenia nie odrzuciło, jedynie od rzeczy czosnkowych ;) ale wage dzidziusia sprawdza pewnie lekarz? wiec jak mowi ze wszystko oki, to nie masz co się kochana stresować ;))) :-)

masalaa nie raz jak mnie skopie z jednego boku dzidzius albo chyba tam spi sobie i jedno miejsce mnie boli pozniej przez jakiś czas... takze moze nic sie nie dzieje... moj lekarz twierdzi ze jakikolwiek ból a nie skurcz to znak ze dzidzia chce odpocząc i trzeba polezec ;)

M. nie kupil maki ziemniaczanej. Nic to, bede miala pretekst by przejechac sie po te wasze knedle ;) chociaz ja wolalabym ze sliwkami, sa takie?
No i na wtorek mam zamiar upiec to ciasto cappucino co wkleilam na kulinarny :) ciekawe czy mi wyjdzie

reklama
Agacina- tak mrozone,bo swoje zapasy juz wyjadłam ahahh moze ci to pomoze u nas ma dzis tez jeszcze padac hahah ze sliwkami tez są;-)
Ewi- u nas truskawi maja przez cały rok ahhh czasami nawet smaczne mozna trafic:-p
Wierka- zobacz ile kobieta rzeczy potrafi robic na raz myjesz podłoge i juz myslisz co bys zjadła hahaha:-D:tak:

masala- moze bobo cie uciska moj pierdziel tez czasami upodoba sobie jedna strone 9 prawą)a ja z bólu nie mogę nawet sie z boku na bok przewrócić............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry